5 BİN 600 ÇOCUK TİYATRO İLE BULUŞTU

Yoğun ve stresli geçen eğitim temposuna sömestr ile kısa bir ara veren 5 bin 600 Sarıyerli öğrenci, ‘8. Karne Şenliği’ kapsamında tatillerini tiyatro oyunlarıyla zenginleştirdi.

Yoğun ve stresli geçen eğitim temposuna sömestr ile kısa bir ara veren 5 bin 600 Sarıyerli öğrenci, ‘8. Karne Şenliği’ kapsamında tatillerini tiyatro oyunlarıyla zenginleştirdi.

Sarıyer Belediyesi, yarıyıl tatili kapsamında düzenlenen ‘8. Karne Şenliği’ ile yüzlerce çocuğa unutulmaz anlar yaşattı. 12 gün boyunca gerçekleşen şenlik kapsamında 8 tiyatro oyunu, toplam 14 seans olarak sahnelendi. Ayrıca şenliğe katılan çocuklara “Küçük Prens” adlı çocuk kitabı hediye edildi. Yoğun ve stresli eğitim temposuna kısa bir mola veren öğrenciler tatillerini hem eğlenerek hem de öğrenerek geçirmenin mutluluğunu yaşadı.

BİRBİRİNDEN EĞLENCELİ OYUNLAR

Sarıyer Belediye Tiyatrosu’nun “Esrarengiz Müzik Kutusu”, “Bıdık Tavşan’ın Benekleri”, “Sözcük Dükkânı” oyunlarının yanı sıra, misafir tiyatro grupları da “Floyd Usta’nın Düşler Atölyesi”, “Soğuktan Korkmayan Tek Kuş”, “Bir Kümes Müzikali”, “Uyuyan Güzel” ve “Güç Kimde” oyunlarıyla şenlikte sahne aldı. Birbirinden eğlenceli oyunlarla sömestr tatilinin keyfini çıkaran çocuklar, tiyatroların sahnelendiği Sarıyer Belediyesi’nin Rauf Denktaş Kültür Merkezi, Nejat Uygur Sahnesi ve Boğaziçi Kültür Merkezi salonlarını 12 gün boyunca boş bırakmadı.

02 Şub 2019 - 00:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gaziantep Pusula Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gaziantep Pusula Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gaziantep Pusula Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gaziantep Pusula Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.