Kongreler ertelendi

Ak Parti Gaziantep’te hafta sonu kongreler ertelendi.

Ak Parti İl Başkanı Eyüp Özkeçeci, korona virüs nedeniyle Ak Parti’de hafta sonu yapılacak olan kongrelerin ertelendiğini açıkladı.

Buna göre 14 Mart ve 15 Mart tarihileri arasında Ak Parti’de 4 ilçe kongresi ertelendi. Ak Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir kararı sosyal medyadan duyırdu. Kandemir açıklamasında "Sağlık Bakanlığımızın yürüttüğü coranavirüs ile ilgili tedbirler kapsamında, bu hafta sonu yapılması planlanan kongrelerimiz ileri bir tarihe ertelenmiştir" paylaşımında bulundu

ŞEHİTKAMİL BELLİ DEĞİL

Ak Parti'de hafta sonu kongreleri ertelenirken, 21 Mart'ta yapılacağı açıklanan Şehitkamil İlçe kongresinin yapışıp yapılmayacağı konusunda kesin karar alınmadı

TARİH BEKLENİYOR

Öte yandan AK Parti Gaziantep’te daha önce iptal edilen Karkamış, Oğuzeli, Nizip İlçe Kongreleri ve henüz tarihi netleşmeyen Şahinbey İlçe Kongresi için tarihin netleşmesi bekleniyor. Oğuzeli ilçe Kongresinin iptali ile başlayan süreçte Nizip ve Karkamış Kongreleri, İdlib Bölgesi’nde yaşanan hain saldırıda 33 askerin şehit olması nedeniyle iptal edilmişti.

13 Mar 2020 - 00:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gaziantep Pusula Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gaziantep Pusula Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gaziantep Pusula Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gaziantep Pusula Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.