M1 Gaziantep AVM’de festival heyecanı

M1 Gaziantep AVM, Gaziantep Müzik Festivali’ne ev sahipliği yaparak on binlerce müzik tutkununu ünlü sanatçılarla buluşturacak

Geçtiğimiz yıl, 'otizme farkındalık' temasıyla gerçekleştirilen Gaziantep Müzik Festivali'nin bu yıl ikincisi düzenleniyor. Ünlü sanatçıların sahne alacağı etkinlikte, Kızılay da 'Kan acil değil, sürekli ihtiyaçtır' sloganıyla kan bağışı için destek arayacak.

Gaziantep Müzik Festivali, M1 Gaziantep Otopark Alanı'nda gerçekleştirilecek. 19-20 Ekim tarihlerini kapsayan programda, genç kuşağın sevdiği isimler sahne alacak. Festivalin ilk günü, Gökhan Türkmen, Tuğçe Kandemir ve Emrah Karaduman sevenleriyle bir araya gelecek. İkinci günde ise Kolpa ve Norm Ender, sevilen şarkılarını Gaziantepliler için seslendirecek.

Voice Ajans, Elit Sanat Organizasyon ve M1 Gaziantep'in işbirliğinde, Power Türk medya sponsorluğunda gerçekleştirilen festivalde, sosyal sorumluluk projesine de imza atılıyor. Geçtiğimiz yıl 'otizme farkındalık' teması taşıyan festival çerçevesinde bu yıl da Kızılay alanda yerini alıyor. Kızılay, 'Kan acil değil, sürekli ihtiyaçtır' sloganıyla kan bağışının önemine vurgu yapacak ve alanda kan bağışı için destek isteyecek.

Kültür ve sanat etkinlikleriyle şehir yaşamına katkıda bulunmaya çalıştıklarını söyleyen M1 Gaziantep AVM Müdürü Sait Can Gizir, “Bugüne kadar ev sahipliği yaptığımız pek çok sanat etkinliğinde olduğu gibi Gaziantep Müzik Festivali’nin de yoğun ilgi göreceğine inanıyoruz. Tüm Gaziantepli müzik tutkunlarını 2 gün dolu dolu geçecek festivalde doyasıya müzik keyfi yaşamaya bekliyoruz” dedi. Bülten

17 Eki 2019 - 00:00 - Yaşam


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gaziantep Pusula Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gaziantep Pusula Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gaziantep Pusula Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gaziantep Pusula Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.