15 Temmuz tarihi bir destan

Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili adayı Ejder Demir, Gaziantep’te şehitliği ziyaret etti. Demir, 15 Temmuz’da Türk milletinin tarihi bir destan...

Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili adayı Ejder Demir, Gaziantep’te şehitliği ziyaret etti. Demir, 15 Temmuz’da Türk milletinin tarihi bir destan yazdığını belirtirken, “Şehitlerimize ve Gazilerimize minnet borçluyuz. Onları asla unutamayız” dedi.

MHP Gaziantep Milletvekili adayı Ejder Demir, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Gününü kutladı. Demir böylesine tarihe malolmuş bir milletin ferdi olmaktan gurur duyduğunu belirterek, “Tarihte tankın önünde duran, silahlara göğsünü siper eden başka bir millet yoktur. 15 Temmuz yeniden diriliş, yeniden uyanıştır” dedi.

ŞEHİTLİĞİ ZİYARET ETTİ

Ejder Demir, Gaziantep’te, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle Gaziantep Şehitler Mezarlığı’nı ziyaret etti. Bu vatan uğruna can veren şehitlerimiz ve 15 Temmuz şehitlerinin mezarlarını ziyaret eden Demir, bol bol dua etti.

Milletin cesaretle idaresine sahip çıktığını vurgulayan Demir, "Aziz milletimiz bu duyarlılığıyla saygınlığına ve büyüklüğüne yaraşır biçimde hareket ederek, tarihimizin gurur dolu en önemli sayfalarına bir yenisini daha eklemiştir" diye konuştu.

15 TEMMUZ ANALİZ EDİLMELİ

Demir, devlet ve millet olarak 15 Temmuz’un çok iyi bir şekilde analiz edilmesi gerektiğini anlatarak, birlik ve beraberliğin öneminin altını çizdi. Demir “15 Temmuz’da Cumhuriyetimizi, aydınlık geleceğimizi yok etmek isteyen vatan hainleri harekete geçmiş, milletin silahlarını yine bu aziz ve fedakar millete doğrultarak kanlı bir darbe girişiminde bulunmuşlardı. Ancak, milletimiz, darbe girişimini, sokakları ve meydanları doldurarak, ölümü göze alarak başarısızlığa uğrattı. Şehitlerimiz ve gazilerimiz, 15 Temmuz gecesi, cesaretleriyle, dirayetleriyle, kararlı ve dik duruşlarıyla tarih yazdılar. Onlara ne kadar teşekkür etsek azdır. Hepsine minnet borçluyuz” dedi.

15 Tem 2018 - 00:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gaziantep Pusula Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gaziantep Pusula Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gaziantep Pusula Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gaziantep Pusula Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.