75 araç trafikten men edildi

Kurallara uymayan sürücülere yönelik denetimler devam ediyor. İl merkezi, İlçeler ve şehirlerarası karayollarında yapılan trafik kontrollerinde; 3 bin...

Kurallara uymayan sürücülere yönelik denetimler devam ediyor. İl merkezi, İlçeler ve şehirlerarası karayollarında yapılan trafik kontrollerinde; 3 bin 430 araç kontrol edildi. Trafik güvenliği ve diğer vatandaşların can güvenliğini tehlikeye düşüren; 709 sürücü, yolcu ve araç plakasına işlem yapıldı. 75 araç trafikten men edildi. 17 sürücü belgesine el konuldu.

Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada: “Trafik Denetleme Şube Müdürlüğümüz görevlileri tarafından 20 Eylül 2020 günü İl merkezi, İlçeler ve şehirlerarası karayollarında yapılan trafik kontrollerinde; 3430 araç kontrol edilmiş olup, trafik güvenliği ve diğer vatandaşların can güvenliğini tehlikeye düşüren;-17 sürücüye alkollü olarak araç kullanmaktan,-5 sürücüye ve araç plakasına kırmızı ışık ihlalinden,-271 sürücüye ve araç plakasına hız ihlalinden,-234 aracın tescil plakasına hatalı park etmekten,-15 motosiklet sürücüsüne çeşitli maddelerden,-24 sürücüye ve araç plakasına seyir halinde cep telefonu kullanmaktan,-4 sürücüye abartı egzozlu araç kullanmaktan,-6 sürücüye dış ışık donanımı bozuk veya dış ışık donanımı aykırı araç kullanmaktan,-6 sürücüye yüksek sesli müzik dinleyerek çevreyi rahatsız etmekten,-3 yük taşımacılığı yapan sürücüye çeşitli maddelerden,-124 sürücüye diğer trafik kurallarını ihlal etmekten,-Genel toplamda 709 sürücü, yolcu ve araç plakasına işlem yapılarak, 75 araç trafikten men edilmiş ve 17 sürücü belgesine el konulmuştur” denildi.

21 Eyl 2020 - 00:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gaziantep Pusula Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gaziantep Pusula Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gaziantep Pusula Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gaziantep Pusula Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.