Karadayı 115. final bölümü için nefesler tutuldu - İzle

Tam üç yıldır pazartesi akşamları, milyonlarca insanı ekran başına kilitleyen efsane dizi Karadayı final bölümü bu akşam yayınlanacak. Nefes kesen sahneleriyle izleyicinin tüm dikkatini üzerine çekmeyi başaran Karadayı dizisi 115. bölüm fragmanı ve özeti

Türk televizyon tarihinin efsane yapımları arasında yerini alan Karadayı bu akşam final bölümü ile ekrana gelecek. Merakla beklenen Karadayı 115. yeni bölüm fragmanları haberimizde. Karadayı final bölümünde neler olacak? merak edenler için tüm detaylar haberimizde...

Ay Yapım yapımcılığında, yönetmenliğini Uluç Bayraktar'ın yaptığı, Sema Ergenekon ile Eylem Canpolat'ın yazdığı "Karadayı" efsanesinde sona gelindi.Başrollerini Kenan İmirzalıoğlu, Bergüzar Korel ve Çetin Tekindor'un paylaştığı, üç yıldır birçok başarıya imza atan Karadayı efsanesi merakla beklenen final bölümü özeti ve 3. fragman videosu yayınlandı.KARADAYI 115. FİNAL BÖLÜMÜ ÖZETİMahir ve Feride uğruna verdikleri savaşı kazanmışlardır. Bütün kötüler cezalarını çekmiştir. Tam beş yıl geçmiş ve Mahir’in tahliye günü gelip çatmıştır. Bu beş yılda Mahir içerdeyken sevdikleri yepyeni hayatlar kurmuş, çocuklar büyümüştür. Feride ve tüm sevenleri Mahir’in özgürlüğe kavuşmasını hasretle heyecanla beklemektedir. Geçen günler ve yıllar Karadayı’nın unutulup gitmesine yetmemiştir. Aksine hapislik günleri Karadayı efsanesini daha da büyümüş halk kahramanına dönüşmesine neden olmuştur.

Sadece ailesi değil kendi dünyalarında adalet bekleyen insanlarda Karadayı’nın çıkışını heyecanla beklemektedir. Bu durum Mahir’in ve Feride’nin yeniden başlama, temiz bir hayat kurma umutlarına gölge düşürmektedir. Herkesin beklediği gibi kabadayılığa devam etmek istemeyen Mahir için bu durum içinden çıkılmaz bir hal almak üzeredir.

15 Haz 2015 - 00:00 - Medya


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gaziantep Pusula Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gaziantep Pusula Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gaziantep Pusula Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gaziantep Pusula Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.