Satın aldığı evin bacasında servet buldu

Norveç’in başkenti Oslo’nun Majorstua bölgesinde yeni bir ev satın alan, Norveçli emlak komisyoncusu Vemond Thorkildsen üç arkadaşı ile evin tamirat gereksinmesini incelerken şömine bacasının içinde posta zarflarının içine doldurulmuş 325 bin Norveç...

Daha önce yaşlı bir Norveçli çiftin yaşadığı öğrenilen eski evin, çiftin vasiyeti doğrultusunda Kanser Fonu’na devredildiği emlak Komisyoncusu Vemod Thorkildsen’de evi Kanser Fonu’nun açık arttırmasında 1.1 milyon Norveç Kronu’na bir kaç hafta önce satın aldığı öğrenildi.

Bacanın içine gizlenmiş parayı bulduklarında ilk aklına gelen şeyin hemen bir uçağa atlayıp tatile çıkmak olduğunu söyleyen Vemod Thorkildsen ‘‘Parayı bulduğumuzda önce soğuk terler döktüm. Sonra arkadaşlarla sevinçten hoplayıp zıplamaya başladık. Biraz sakinleştikten sonra parayı iade etmek gerektiğini düşünmeye başladım. Zira evde yıllarca yaşlı bir çift yaşamış ve mirasını Kanser Fonu’na vasiyet etmişlerdi.’’ dedi.

Kanser Fonu İkinci Sekreteri Ole Aleksander Opdalshei de ‘’Gerçekten sevindirici bir haber. Parayı bulan kişinin dürüstlüğünden çok etkilendim. Bundan hiç kimseye bahsetmeyebilirdi’’ diye konuştu.

08 Mar 2016 - 00:00 - Dünya


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gaziantep Pusula Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gaziantep Pusula Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gaziantep Pusula Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gaziantep Pusula Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.