Anadolu Ajansı, seçim sonuçlarını dünyaya duyuracak

Seçim ve referandum sonuçlarını en hızlı ve doğru şekilde aktaran Anadolu Ajansı (AA), Mahalli İdareler Genel Seçimi sonuçlarını 13 dilde yapacağı özel yayınla dünyanın dört bir yanındaki abonelerine ulaştıracak.

Seçim ve referandum sonuçlarını en hızlı ve doğru şekilde aktaran Anadolu Ajansı (AA), 31 Mart 2019 Pazar günü yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimi sonuçlarını 13 dilde yapacağı özel yayınla dünyanın dört bir yanındaki abonelerine ulaştıracak.

AA'nın başarısı YSK'nin kesin sonuçlarıyla tescillendi

AA Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Şenol Kazancı, daha önceki seçimlerde AA’nın maruz kaldığı haksız ithamlara, teknik saldırılara ve algı operasyonlarına rağmen AA seçim sonuçlarının YSK sonuçlarıyla yüzde 100 örtüştüğünü, 31 Mart seçimlerine de kurum olarak aynı hassasiyetle hazırlandıklarını söyledi.

Kazancı,'Tüm kadromuzla, doğruyu en hızlı şekilde aktarmak için hazırlıklarımızı tamamladık. Ulusal ve yerel medyamızla birlikte dünyadaki 2 bin 250 medya kuruluşuna özel yayınla hizmet sunacağız. 31 Mart seçimlerinde bir kez daha Türkiye’nin sesini dünyaya duyuracak ekibimize ve bizimle çalışacak medya kuruluşlarına başarılar diliyorum.' dedi.

Anadolu Ajansı, Mahalli İdareler Genel Seçimi sonuçlarını harita ve grafiklerle 'secim.aa.com.tr' internet adresinden duyuracak.

25 Mar 2019 - 00:00 - Medya


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gaziantep Pusula Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gaziantep Pusula Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gaziantep Pusula Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gaziantep Pusula Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.