Anka’nın uzman kadrosuna güçlü bir isim daha katıldı

Gaziantep ve bölge halkının ihtiyaç duyduğu sağlık hizmetini daha kaliteli ve hızlı bir şekilde sunmak için özen gösteren Özel Gaziantep Anka Hastanesi, uzman hekim kadrosuna yeni isimler katmaya devam ediyor.

Gaziantep ve bölge halkının ihtiyaç duyduğu sağlık hizmetini daha kaliteli ve hızlı bir şekilde sunmak için özen gösteren Özel Gaziantep Anka Hastanesi, uzman hekim kadrosuna yeni isimler katmaya devam ediyor.

Kardiyoloji Uzmanı Dr. Onur Erdoğmuş da, Özel Gaziantep Anka Hastanesi’nin güçlü hekim kadrosu arasında yerini alarak hasta kabulüne başladı.

Kardiyoloji Uzmanı Dr. Onur Erdoğmuş kimdir?

Uzman Dr. Onur Erdoğmuş, 1973 yılında Adana’da doğdu. 1998 yılında Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun olan Uzman Dr. Erdoğmuş, kardiyoloji uzmanlığını 1999-2004 yılları arasında Dr. Siyami Ersek Hastanesi’nde yaptı.2003-2005 yılları arasında İstanbul Memorial Hastanesi’nde, 2005-2006 yıllarında Malatya Askeri Hastanesi’nde görev alan Uzman Dr. Erdoğmuş, 2006-2009 yılları arasında Florence Nightingale Hastanesi’nde İnvaziv Kardiyoloji, 2009-2011 yılları arasında Arnavutluk'un başkenti Tiran'da bulunan Alman Hastanesi'nde Anjiyo Bölümü'nde ve İtalya’da bulunan Bari Üniversitesi’nin Kalp Nakli Bölümü’nde çalıştı. Çeşitli özel hastanelerde de görev yapan Uzman Dr. Onur Erdoğmuş’un 9 adet yurt dışı, 5 adet de yurt içi yayını bulunmaktadır. Uzman Dr. Onur Erdoğmuş, 2000 yılında Antalya’da düzenlenen 16.Kardiyoloji Kongresi, 2002 yılında JCI International Quality Management System in Hospitals, İzmir’de düzenlenen 17. Ulusal Kardiyoloji Kongresi 2004 yılında Münih’te düzenlenen ECC Kongresi’nde bulundu. Ayrıcaİnvaziv Kardiyoloji Kursu ve Ekokardiyografi Kursu’na katılan Uzman Dr. Erdoğmuş’un kalp nakli sertifikası bulunmaktadır.

Tıbbi ilgi alanları invaziv kardiyoloji ve genetik kardiyoloji olan Özel Gaziantep Anka Hastanesi Kardiyoloji Uzmanı Uzman Dr. Onur Erdoğmuş, kalp krizi, kalp kapağı hastalıkları, kalp yetmezliği, koroner arter hastalığı, kalp ritim ve ileti bozuklukları, periferik damar hastalıkları, aort damarı hastalıkları, hipertansiyon, hiperkolesterolemi, derin ven trombozu (DVT), doğumsal kalp hastalıkları, panik atak alanlarında hastalara hizmet vermektedir.

Hastaların kendilerini özel ve güvende hissetmeleri için tüm detaylar düşünülerek tasarlanan ve SGK anlaşması ile SSK, Emekli Sandığı, Bağ-Kur'lu hastalara ulaşan Özel Gaziantep Anka Hastanesi'nde; Algoloji ,Beslenme ve Diyetetik, Cildiye ,Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları, Ağız ve Diş Sağlığı, Dermatoloji, Endokrinoloji ,Enfeksiyon Hastalıkları, Genel Cerrahi, Kadın Hastalıkları ve Doğum, İç Hastalıklar, Kardiyoloji, Klinik Mikrobiyoloji, Neonatoloji, Nöroloji, Ortopedi ve Travmatoloji, Üroloji branşları olmak üzere röntgen ve radyoloji laboratuvarı, biyokimya laboratuvarı, mikrobiyoloji laboratuvarı ile hizmet veriliyor.

01 Şub 2018 - 00:00 - Sağlık


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gaziantep Pusula Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gaziantep Pusula Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gaziantep Pusula Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gaziantep Pusula Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.