Ankara Sertab'a doymuyor

Müzikseverler tarafından ilgi ve beğeniyle takip edilen Sertab’ın Müzikali, dün akşam yine Ankara seyircisiyle buluştu.

Müzikseverler tarafından ilgi ve beğeniyle takip edilen Sertab’ın Müzikali, dün akşam yine Ankara seyircisiyle buluştu. Daha önceki Ankara konserlerinde olduğu gibi kapalı gişe sahnelenen müzikalde Sertab Erener, seyirciye unutulmaz anlar yaşattı.

Sertab Erener Kerki ve Solfej’in Ankara’da düzenlediği ‘Sertab’ın Müzikali’ ile yine kendine hayran bıraktı. Geçmişten bugüne en sevilen şarkılarını seslendirirken dinleyicilerin hep bir ağızdan eşlik ettiği Erener, seyircinin coşkusuna hayran kaldı ve sahneden seyirciler arasına inerek bazı şarkılarını onlarla birlikte seslendirdi. Sahnede kaldığı 2 saat boyunca temponun bir an olsun düşmediği ‘Sertab’ın Müzikali’ seyirciden büyük beğeni topladı.

Binlerce kişinin izlemeye geldiği Sertab’ın Müzikali’nde Sertab Erener, 90'lar ve 2000'ler adını verdiği 2 bölümden oluşan müzikaliyle geçmişten günümüze en sevilen şarkılarını hayranları için seslendirdi. Söylediği her bir şarkının dönemine ve ruhuna ait 10 farklı kostüm giyen sevilen sanatçı hem göze hem de gönüllere hitap etti.

Beyhan Murphy'nin koreografileriyle hazırlanan gecede Erener, dillere pelesenk olan şarkılarını hayranlarıyla hep bir ağızdan seslendirdi.

16 Mar 2019 - 00:00 - Magazin


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gaziantep Pusula Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gaziantep Pusula Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gaziantep Pusula Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gaziantep Pusula Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.