Ankara'daki FETÖ operasyonunda 34 tutuklama

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığının Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) yönelik soruşturması kapsamında gözaltına alınan yarbay ve albaylardan 34'ü geçen hafta tutuklandı, itirafçı olan 9'u ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığından alınan bilgiye göre, bir süre önce FETÖ'ye yönelik soruşturma kapsamında gözaltına alınan 44 kişiden 9'u, sorgularında etkin pişmanlık hükümlerinden yararlanmak üzere itirafçı oldu. Örgüte ve bağlantılarına ilişkin bilgiler veren bu kişiler, adli kontrol hükümleriyle serbest bırakıldı.

Gözaltına alınan yarbay ve albaylardan 34'ü geçen hafta tutuklandı, suçlamalarla ilgisi olmadığı belirlenen bir emekli albay ise emniyetten serbest bırakıldı.

13 Tem 2018 - 00:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gaziantep Pusula Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gaziantep Pusula Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gaziantep Pusula Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gaziantep Pusula Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.