Antrenmanı kaçırmıyorlar

Ligde Antalyaspor karşısında alınan galibiyet yüzleri güldürürken ara vermeden Sivasspor maçının hazırlıklarına start veren Gaziantep FK'da başkan ve yöneticilerde antrenmanı takip ettiler.

Antrenmanı Kulüp Başkanı Cevdet Akınal ile yöneticilerden Sezer Cihan, Erhan Özmen, Emrah Özdağlı, Mehmet Ali Şimşek ve Mesut Akın da yerinde takip ederken bir hayli neşeli oldukları gözlendi. Antrenman sonunda ise başkan Akınal ve yöneticiler Erol Bulut ile görüşerek değerlendirmede bulundular. Spor Merkezi

15 Eyl 2021 - 00:00 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gaziantep Pusula Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gaziantep Pusula Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gaziantep Pusula Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gaziantep Pusula Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.