Araban'da cadde ve sokaklar Türk bayraklarıyla donatıldı

Araban Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla ilçedeki cadde ve sokakları Türk bayraklarıyla donattı.

Araban Belediye Başkanı Hasan Doğru'nun talimatıyla ekipler, ilçenin işlek noktaları, cadde ve sokaklarına Türk bayrakları ve Atatürk portreleri astı.

İlçe halkını 19 Mayıs coşkusunu evlerin balkonlarından birlikte paylaşmaya davet eden Belediye Başkanı Hasan Doğru, şunları kaydetti:

"Bu yıl koronavirüs salgını nedeniyle 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı buruk kutluyoruz ama belediye olarak, belediye hizmet binamız ile ilçemizdeki işlek noktalarımızı, caddelerimizi ve sokaklarımızı ay-yıldızlı Türk bayraklarımız ve Mustafa Kemal Atatürk'ün portreleriyle süsleyerek vatandaşlarımıza bayram havası yaşatmaya çalıştık. Evlerinde kalan değerli Arabanlı hemşehrilerimiz ile hep birlikte balkonlarda bu coşkuyu yaşayacağız."AA

18 May 2020 - 00:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gaziantep Pusula Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gaziantep Pusula Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gaziantep Pusula Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gaziantep Pusula Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.