Aras Bulut İynemli DeFacto için özel koleksiyon hazırladı

DeFacto’nun reklam yüzü olan Aras Bulut İynemli, bu kez kendi hazırladığı koleksiyon için kamera karşısına geçti.

DeFacto’nun reklam yüzü olan Aras Bulut İynemli, bu kez kendi hazırladığı koleksiyon için kamera karşısına geçti. DeFacto için hazırladığı kapsül koleksiyonun tanıtım çekimlerinde modellik yapan Aras Bulut İynemli’nin fotoğraflarını ünlü fotoğrafçı Tamer Yılmaz çekti.

Aras Bulut İynemli’nin DeFacto için hazırladığı kapsül koleksiyonun fotoğraf çekimleri, Beykoz Kundura Fabrikası’nda yapıldı. Ünlü oyuncunun kendi giyim tarzını yansıtan parçalardan oluşan özel koleksiyonun fotoğrafları Tamer Yılmaz tarafından çekildi.

DeFacto müşterileri için spor şık tasarımlardan özel bir seçki oluşturan Aras Bulut İynemli, özel koleksiyonu için modellik de yaptı.

DeFacto, Aras Bulut İynemli imzasıyla satışa sunulacak koleksiyonda, kapüşonlu ve uzun sweatlerden montlara, yıkamalı jeanlerden kış kombinlerinin tamamlayıcısı postal botlar ve sneakerlara kadar pek çok seçenek sunuyor. Bomber ceketler ise koleksiyonun yıldızları arasında yer alıyor.

Aras Bulut’un favori aksesuarları şapkalar ve sırt çantalarının dikkat çektiği koleksiyonda, sezonun trend renkleri haki, kiremit ve siyahlar ile kamuflaj desenleri öne çıkıyor.

12 Eki 2017 - 00:00 - Yaşam


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gaziantep Pusula Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gaziantep Pusula Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gaziantep Pusula Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gaziantep Pusula Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.