ARTEMİS HALI’DAN İNDİRİM FIRSATI

Dünyanın moda trendlerini de tasarımlarına yansıtan, desen, renk çeşitliliği ve kalitesi ile dikkat çeken, yerli üretim Artemis Halı, Enflasyonla Topy...

Dünyanın moda trendlerini de tasarımlarına yansıtan, desen, renk çeşitliliği ve kalitesi ile dikkat çeken, yerli üretim Artemis Halı, Enflasyonla Topyekûn Mücadele Programı’na destek olarak tüm halı fiyatlarında %10 indirim yaptı.

Hem üretimi hem de istihdam rakamı ile Gaziantep’in ve Türkiye’nin ekonomisine büyük katkı sağlayan Artemis Halı, el halısı dokusunda, ipeksi yumuşak tuşeli, parlak ve doğal elyaf kullanılarak ürettiği halılarını, indirimli olarak dekorasyon tutkunlarının beğenisine sunuyor.

Müşteri memnuniyetini ön planda tutarak satış sonrası ürün desteğine verdiği önemle de birçok markanın önüne geçen Artemis Halı’nın, Türkiye genelindeki 1.500’ ün üzerinde noktada satışta bulunan halılarında yaptığı %10 indirim fırsatını kaçırmayın!

17 Eki 2018 - 00:00 - Medya


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gaziantep Pusula Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gaziantep Pusula Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gaziantep Pusula Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gaziantep Pusula Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.