Avrupa Şampiyonu hokeycilere İstanbul’da muhteşem karşılama

Avrupa Şampiyonu Hokeyin Sultanları, Viyana dönüşü İstanbul’da çiçeklerle karşılandı.

Avrupa Şampiyonu Hokeyin Sultanları, Viyana dönüşü İstanbul’da çiçeklerle karşılandı. Sabiha Gökçen Havalimanı Emniyet Müdürü Nilgün Selvi ve polisler, Gaziantepli Hokeyin Sultanları’nı çiçeklerle karşıladı ve hediyeler verdi.

Avrupa Hokey Federasyonu tarafından Avusturya’nın başkenti Viyana’da ‘Euro Hockey Club Challenge lll, Women 2018' adıyla düzenlenen Avrupa Şampiyon Kulüpler Açık Alan Hokey Şampiyonası’nda güçlü rakiplerini geride bırakarak Avrupa Hokey Şampiyonu olan Gaziantep Polisgücü Kadın Takımı, İstanbul’da muhteşem bir törenle karşılandı.

Uçaktan inişlerinde kendilerini karşılayan Sabiha Gökçen Havalimanı Emniyet Müdürü Nilgün Selvi ve polisleri gören genç hokeycilerin şampiyonluk mutluluğu ikiye katlandı. Gaziantep Polisgücü hokey takımı sporcuları, teknik kadro ve kulüp yöneticilerini çiçeklerle karşılayan Havalimanı Emniyet Müdürü Nilgün Selvi, Avrupa’da kazanılan bu sportif başarının tüm halkımıza gurur verdiğin söyledi.

Gaziantep Polisgücü Spor Kulüp Başkanı Mehmet Kaplan da Emniyet Müdürü Selvi’ye teşekkür ederek, “Bu başarı sadece Gaziantep’in değil aynı zamanda tüm Tükiye’nin ve Türk kadınlarının başarısıdır. Genç kızlarımıza fırsat verildiğinde neleri başaracaklarını bir kez daha tüm dünyaya gösterdik” dedi.

22 May 2018 - 00:00 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gaziantep Pusula Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gaziantep Pusula Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gaziantep Pusula Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gaziantep Pusula Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.