BABAR,’DÖN GEL’LE DÖNDÜ

Usta gazeteci Habib Babar,uzun bir aradan sonra, ‘Aşkın Sayfası/Ağlama Gülüm’isimli albümüyle yeniden müzik dünyasına merhaba demeye hazırlanıyor.

Usta gazeteci Habib Babar,uzun bir aradan sonra, ‘Aşkın Sayfası/Ağlama Gülüm’isimli albümüyle yeniden müzik dünyasına merhaba demeye hazırlanıyor.

Bugüne kadar birçok reality programının koordinatörlüğü ve muhabirliğini yapan hatta reality programların Süpermen’i olarak adlandırılan usta gazeteci Habib Babar,Samet Akkuş’un yönetmenliğini yaptığı türkü albümünün çalışmasını tamamladı.

DÖN GEL’E KLİP

Usta gazeteci Babar,’Haberin Var m’isimli türküsüyle büyük çıkış yakalayan Muharrem Özdemir’in ‘Dön Gel’türküsüne klip çekti.Albümde 7 türküye yer verdiğini belirten Babar, ‘Yapımcım Rahmi Akkuş’unda büyük bir titizlik gösterdiği albümüm Akademi Müzik Prodüksiyon etiketiyle Müzik marketlerdeki yerini alacak.Albümüm büyük çıkış yakalayacak’dedi.

02 Mar 2019 - 00:00 - Medya


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gaziantep Pusula Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gaziantep Pusula Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gaziantep Pusula Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gaziantep Pusula Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.