Bakan il başkanlığını ziyaret etti

Bilim ve Sanayi Bakanı Mustafa Varank AK Parti Gaziantep İl Başkanlığını ziyaret etti. Bakan Varank’ın il binasında il başkanı Eyüp Özkeçeci ve milletvekilleri karşıladı.

Bilim ve Sanayi Bakanı Mustafa Varank AK Parti Gaziantep İl Başkanlığını ziyaret etti. Bakan Varank’ın il binasında il başkanı Eyüp Özkeçeci ve Milletvekilleri karşıladı.

Partiler ile bir araya gelene Bakan Varank yerel seçimden öncesi parti içinde birlik ve beraberlik mesajı verdi. Gaziantep teşkilatına çok güvendiğini söyleyen Bakan Varank, 2019 yılındaki seçimlerde bütün belediye başkanlıklarını alacaklarını ifade etti. Bakan Varank daha sonra GSO Meclisine katılmak üzere AK Partiden ayrıldı.

18 Eki 2018 - 00:00 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gaziantep Pusula Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gaziantep Pusula Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gaziantep Pusula Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gaziantep Pusula Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.