Başkan Tahmazoğlu, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı kutladı

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, yazılı bir mesaj yayınlayarak Cumhuriyet Bayramı’nın 98. yıldönümü kutladı.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınlayan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu: "Geçmişimize gururla, geleceğimize güvenle bakmamızı sağlayan gücünü ve kaynağını hür iradesinden alan ve Gazi Mustafa Atatürk'ün "En Büyük Eserimdir" diyerek bizlere emanet ettiği Cumhuriyetimizin kuruluşunun 98. yıl dönümüne erişmenin engin gururunu, onurunu, sevincini ve mutluluğunu yaşıyoruz" dedi.

Başkan Mehmet Tahmazoğlu: "Türk Ulusu için Kurtuluş Savaşı ve Cumhuriyetin kuruluşu önemli bir dönüm noktası olmuştur. Bu nedenle Cumhuriyet, korunması ve ödün vermeden yaşatılması gereken en değerli varlığımızdır. Büyük Önder Atatürk'ün Onuncu Yıl Nutku’nda: ‘Yurdumuzu dünyanın en mamur ve en medenî memleketleri seviyesine çıkaracağız. Milletimizi en geniş refah, vasıta ve kaynaklarına sahip kılacağız. Millî kültürümüzü, “Muasır Medeniyet” seviyesinin üstüne çıkaracağız.’ sözünden hareketle, her türlü yokluk ve sıkıntı ile kurulan Türkiye Cumhuriyeti, bugün dünyanın sayılı ekonomileri içinde yer alarak, hızla gelişen bir ülke konumuna gelmiştir. Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin 2023 vizyonu çerçevesinde dünyanın en gelişmiş ülkeleri arasına girmek için ülke genelinde büyük bir azim ve gayretle çalışmalar yürütülmektedir. Bu nedenle yüce Türk Milleti, kendine emanet edilen Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları olarak ırk, dil, din farkı gözetmeksizin, Türkiye Cumhuriyeti’ni oluşturan tüm unsurlarımızla birlikte barış ve huzur içerisinde geleceğe azimle yürüyerek, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ni ilelebet yaşatmak en büyük hedefimizdir. Cumhuriyetimizin kuruluşunun 98. yıl dönümünü en kalbi duygularımla kutlar, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere şehitlerimize Yüce Allah'tan rahmet dilerken, Gazilerimize minnet ve şükranlarımı sunuyorum" dedi.

28 Eki 2021 - 00:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gaziantep Pusula Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gaziantep Pusula Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gaziantep Pusula Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gaziantep Pusula Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.