Basketbolda 5’te 5 sevinci

Tahincioğlu Basketbol Süper Liginde Gaziantep Basketbol rüzgarı esiyor.

Tahincioğlu Basketbol Süper Liginde Gaziantep Basketbol rüzgarı esiyor.

Bu sezon ligde harikalar yaratan ve son 5 maçını da kazanarak Play-Off’u cebine koyan Gaziantep Basketbol, taraftarınında yüzünü güldürüyor. Ligde 5’te 5 yaparak puanını 33’e çıkaran Kırmızı-Siyahlılar sıralamada şu anda 4. Sırada yer alıyor. Son oynanan Beşiktaş karşısında kazanan Gaziantep Basketbol’da maç sonu büyük bir seviniç yaşandı. Gaziantep Basketbol bu hafta sonu kendi evinde çok zorlu rakiplerinden Anadolu Efes ile karşıaşırken kırmızı-siyahlılar bu maçta salonun dolmasını bekliyor. Eyup Özkan

18 Mar 2019 - 00:00 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gaziantep Pusula Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gaziantep Pusula Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gaziantep Pusula Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gaziantep Pusula Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.