BigChefs herkesi aşka çağırıyor

Samimi ve sıcak buluşmaların değişmeyen adresi BigChefs, en güzel aşklara da ev sahipliği yapıyor

Samimi ve sıcak buluşmaların değişmeyen adresi BigChefs, en güzel aşklara da ev sahipliği yapıyor. Şubat ayına aşkla başlayan BigChefs, Şubat’ı BIGLOVE günleri olarak ilan ediyor. Aşkı Sevgililer Günü ile sınırlamak yerine, her gün yaşatmaya hazırlanan BigChefs, 1Şubat’tan itibaren misafirlerini ödüllü oyunlar, hediyeler, indirimler ve aşk için hazırladığı lezzetlerle, yeniden aşık olmaya çağırıyor.

Güne güzel bir kahvaltıyla başlamak, arkadaşlarla kahve keyfi yapmak, lezzetli bir öğlen yemeği yemek ya da geceyi hafif lezzetler ve tatlı bir sohbet eşliğinde tamamlamak… Günün her saati BigChefs’te olmak için pek çok neden var ama bu Sevgililer Günü’nü BigChefs’te kutlamak için nedenler sınırsız. Enerjisini, gücünü ve lezzetini aşktan alan BigChefs, sevgililerin heyecanla beklediği Şubat ayına aşkla giriyor. 1 Şubat itibarıyla tüm şubelerinde BIGLOVE günleri ilan edecek olan BigChefs, Sevgililer Günü’nü aşkla karşılıyor.

Şubat ayı süresince misafirleri BigChefs’lerde büyük sürprizler bekliyor. Her dakikası keyif ve heyecanla geçecek buluşmalar, BigChefs’in hazırladığı özel soru-cevap oyunlarıyla çiftlere eğlenceli bir deneyim yaşatacak. Siparişleri hazırlanırken “Seni en iyi ben tanıtırım” anketine yanıt veren çiftler, aldıkları puana göre BigChefs’ten farklı hediyeler ve indirimler kazanacak. Aşkla pişirdiği yemekler ve hazırladığı tatlarla, bu ayda aşklara ayrı bir lezzet katacak olan BigChefs, damaklarda bıraktığı hazla kalpleri de fethetmeye hazır. BIGLOVE günlerinin özel tatlısı Big Sweet Love, karşı konulmaz tadıyla sevenleri birbirlerine yeniden aşık edecek. Ağızda dağılan taptaze kıtır Oreo bisküvileri, vanilyalı puding, çilek ve pamuk şekerle hazırlanan tatlı, hem lezzeti hem de renkli sunumuyla gönülleri fethedecek. Bu özel ayda menüye en üst sıradan girecek olan yeni içecekler ise tüm lezzetlerle yarışacak kadar iddialı. Damak tadına göre şekerli, az şekerli ya da tamamen doğal hazırlanmış içecekler, aşkların tazelik ve zindelik iksiri olacak.

Sevgililer Günü’nü tek bir günle sınırlı tutmayarak, zihinlerde hep hatırlanacak eşsiz tatlar ve duygular bırakmayı amaçlayan BigChefs, Şubat ayında misafirlerini her gün “aşkla” besleyecek.

BigChefs Hakkında:

2007 yılında Ankara’da kurulan BigChefs, ilk günden itibaren misafir memnuniyetine öncelik vererek kısa sürede Türkiye’nin önde gelen restoran zinciri markası haline gelmiştir. 2014 yılında ilk yurt dışı şubesini Dubai’de açarak küresel bir marka olma yolculuğunu başlatan marka, günümüzde yurt içi ve yurt dışında toplam 55 şubesi ile hizmet vermektedir. Taxim Capital’den sağladığı fon desteğiyle hızla büyüyen BigChefs, başarılı yatırımlarıyla Türkiye de ve dünyada marka bilinirliğini artırmaya devam etmektedir. Taxim Capital yatırımcıları arasında EBRD (Avrupa Kalkınma ve İmar Bankası), IFC (Uluslararası Finans Kurumu, Dünya Bankası Üyesi), EIF (Avrupa Yatırım Fonu), DEG (Alman Yatırım ve Kalkınma Bankası) gibi uluslararası saygın kurumları barındırmaktadır.

28 Oca 2019 - 00:00 - Magazin


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gaziantep Pusula Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gaziantep Pusula Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gaziantep Pusula Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gaziantep Pusula Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.