Bir yılda dipten zirveye...

Gaziantepli teknik direktörden Büyük başarı

Gaziantepli teknik direktör Serdar Bozkurt, TFF 2'nci Lig takımlarından Bandırmaspor’u şampiyon yaparak TFF 1. Lig’e çıkardı. Teknik Direktör Serdar Bozkurt’un bu başarısı büyük takdir kazandı.

TFF 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan Bandırmaspor, hedefine ulaştı.Başarıda en büyük pay sahibi ise Gaziantepli teknik direktör Serdar Bozkurt. Gaziantepli Serdar Hoca geçen yıl son dakika golüyle kümede kalan Bandırmaspor’u şampiyon yaparak büyük bir başarıya imza atmış oldu.

Türkiye Futbol Federasyonunun (TFF) aldığı kararla TFF 2. Lig'de Yılport Samsunspor ile şampiyon ilan edilerek bir üst lige çıkan Bandırmaspor'da sevinç yaşanıyor. Bandırmaspor Teknik Direktörü Serdar Bozkurt, Federasyonun aldığı kararla kulübün lider olduğu TFF 2. Kırmızı Grup'tan, şampiyon ilan edilerek TFF. 1 Lig'e yükselmesinden çok mutlu olduklarını söyledi.

Kırmızı grupta lider olan Bordo beyazlılar, Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) alt liglerle ilgili kararının açıklamasının ardından, şampiyon ilan edildi. Geçen sezon son dakika golüyle kümede kalan Bandırmaspor, yeni yönetim ve yapılanmasıyla 1 yıl içinde dipten zirveye tırmandı.

Şampiyonluğun Bandırmaspor'a hayırlı olması temennisinde bulunan Serdar Bozkurt, şöyle konuştu: "Burada emeği geçen bütün arkadaşlara teşekkür ediyorum. Lig devam ederken kulübümüz öndeydi. Oynanmış 28 maç vardı. Oynanmamış 6 maç vardı. Biz maçların oynanmasını istiyorduk ama maalesef dünyada ve Türkiye'de pandemi olması bizi aşan bir işti. TFF'nin ve yetkililerin kararına saygılıyız. Şampiyonluk hayırlı olsun."

1977 Gaziantep doğumlu olan Serdar Bozkurt, PUSULA’ya yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Şampiyonluk duygusu çok başka bir şey herkese nasip olmuyor. Biz bir sezon boyunca şampiyonluğa inanmıştık. Zaten geçen sezon son dakika golüyle kümede kalmış bir mucizeyi gerçekleştirmiştik. Buı sezonda hedefimiz yine şampiyonluk olacaktır”

10 Tem 2020 - 00:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gaziantep Pusula Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gaziantep Pusula Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gaziantep Pusula Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gaziantep Pusula Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.