Bırak artık Başkan…

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek’in, 10 gün önce Ankara’da İbrahim Kızıl ile yaptığı toplantının detayları ortaya çıktı.

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek’in, 10 gün önce Ankara’da İbrahim Kızıl ile yaptığı toplantının detayları ortaya çıktı. Kızıl’ın Bakan Şimşek’ten maddi destek istediği ama karşılığında “Bence Başkan bırakmalısın” yanıtını aldığı öğrenildi.

Ligde ikinci yarının başlamasından kısa bir süre önce, Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, Gaziantepspor’un durumunu görüşmek için Kulüp Başkanı İbrahim Kızıl’ı Ankara’ya davet etti. Vali Ali Yerlikaya’nın da hazır bulunduğu toplantıda önemli konuların ele alındığı ortaya çıktı.

Kızıl destek istedi

İbrahim kızıl’ın, görüşmede Bakan Şimşek’ten destek istediği ortaya çıktı. Kızıl’ın, “Bu takım maddi destek verilir ve gerekli transferler yapılırsa ligde kalır. Bunun için, sizden destek istiyorum” dediği öğrenildi.

Bakan Şimşek’ten şok yanıt

Gaziantepspor’un durumunun masaya yatırıldığı toplantıda, Başbakan Yardımcısı Şimşek, kendisinden maddi destek için aracılık etmesini isteyen İbrahim Kızıl’a, şok bir yanıt verdi. Şimşek’in, “Başkan, Gaziantep’te kimse senin başkan olarak devam etmesini istemiyor. Geçmiş dönemlerde, sana para desteği de verdiler. Buna rağmen hala kulübü tek başına yönetiyorsun. Kimsenin sana para vereceğini zannetmiyorum. Bence bırakmanın zamanı geldi” dediği öğrenildi. Mehmet Demir

17 Oca 2017 - 00:00 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gaziantep Pusula Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gaziantep Pusula Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gaziantep Pusula Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gaziantep Pusula Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Caner Sazlı - Geçmiş dönemlerde, sana para desteği de verdiler. Buna rağmen hala kulübü tek başına yönetiyorsun. Kimsenin sana para vereceğini zannetmiyorum. Vermemeli de... Sayın Bakanım.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 17 Ocak 00:00