Bizim için çok önemli galibiyet

Gaziantep Basketbol önceki gün deplasmanda güçlü rakibi Galatasaray'ı mağlup ederek önemli iş başarırken baş antrenör Nenad Markovic, bu galibiyetin ç...

Gaziantep Basketbol önceki gün deplasmanda güçlü rakibi Galatasaray'ı mağlup ederek önemli iş başarırken baş antrenör Nenad Markovic, bu galibiyetin çok değerli olduğunu söyledi.

Galatasaray maçına çok iyi çalıştıklarını ve sonucunu aldıklarını belirten Markovic, büyütülecek bir şey olmadığını ve önlerinde çok maç bulunduğunu belirterek, rehavet ortamı olmaması konusunda uyarılarda bulundu. Markovic; “Bu maç bizim için Fenerbahçe maçına kıyasla daha iyi basketbol oynayabildiğimizi kanıtlayacağımız bir maçtı” diyen Markovic, şunları söyledi:” Mental olarak bu maça iyi hazırlandık. Her ne kadar Galatasaray 86 sayı atsa da ben iyi defans yaptığımızı düşünüyorum."

ÇOK ÖNEMLİ GALİBİYET OLDU

Markovic, sözlerine şöyle devam etti; "Özellikle ikinci yarıda olmak üzere çok zor şutları sokmayı başardılar. Hücumda topu çok iyi paylaşarak iç-dış dengesini çok iyi bulduk. İstatistiklere baktığınızda 27 asist yaptık. Sadece 6 top kaybımız var. Benim açımdan çok iyi bir gelişme. Böyle olunca da Galatasaray gibi güçlü bir rakibi yenmeyi başardık. Bizim açımızdan çok değerli ve önemli bir galibiyet oldu” diye konuştu. Spor Merkezi

26 Eki 2020 - 00:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gaziantep Pusula Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gaziantep Pusula Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gaziantep Pusula Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gaziantep Pusula Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.