Büyükekşi takımdan umutlu

Süper Lig'in 18. haftasında Fenerbahçe'yi konuk edecek olan Gaziantep Futbol Kulübü Başkanı Mehmet Büyükekşi, ilk yarının sonunda yakaladıkları çıkışı bu karşılaşmada da sürdürmek istediklerini belirtti.

Büyükekşi, yaptığı açıklamada, devre arası kamp döneminin kulüp adına çok yararlı geçtiğini söyledi. Yapılan çalışmalarla takımdaki arkadaşlığın daha iyi seviyelere getirildiğini, taktiksel olarak da bazı çalışmaların hayata geçirildiğini aktaran Büyükekşi, ikinci yarıda daha iyi bir takım olma yolunda ilerlendiğini vurguladı. Kamp döneminde 2 hazırlık maçı yapıldığını anlatan Büyükekşi, "İki maçtan da iyi sonuçla ayrıldık. Bu da yeni dönem öncesi umut verdi. Maçlardaki eksiklerimizin üzerine çalışmalar yaptık. Ümit ediyorum ikinci yarı, ilk yarıdan daha iyi bir Gaziantep FK olacak." dedi.

FENERBAHÇE'NİN BÜYÜKLÜĞÜNÜ BİLİYORUZ

Büyükekşi, ikinci yarının cumartesi oynanacak ilk maçında Fenerbahçe ile karşılaşacaklarını hatırlatarak, şöyle devam etti: "Fenerbahçe takımının büyüklüğünü biliyoruz. Ama biz de ligde adından söz ettiren bir kulübüz. Eksiklerimizi de giderme noktasında iyi işler yaptık. Fenerbahçe maçı öncesinde Gaziantep'te güzel bir hava oluşmuş durumda. Taraftarımızın maça yoğun ilgi göstereceğini biliyoruz. Taraftar desteğiyle Fenerbahçe maçından iyi bir sonuç almak istiyoruz. İlk yarının sonunda yakaladığımız çıkışı, Fenerbahçe maçında da sürdürebilmek için tüm gücümüzü sahaya yansıtacağız."

TARAFTAR DESTEĞİ İSTİYOR

Taraftara seslenen Büyükekşi, "Taraftarımızın gücünü hissettiğimizde iyi işler yaptığımızı herkese gösterdik. Fenerbahçe maçında da taraftarımızın desteği bizim itici gücümüz olacak. Herkesi cumartesi günü stadyuma bekliyorum." diye konuştu.

ÇOK HASSAS DAVRANIYORUZ

Ara transfer dönemindeki çalışmalara da değinen Büyükekşi, şunları kaydetti: "Ara transferde takıma katılacak isimler konusunda çok hassas davranıyoruz. Çünkü gelecek isimler hem takıma katkı sağlamalı, hem de takımın uyumunu bozmamalı. O yüzden sürekli olarak teknik heyetimizle koordineli çalışmalara devam ediyoruz. Bazı isimler imza aşamasına geldi. Bazı isimlerle de görüşmelerimiz devam ediyor. Yakın zamanda takıma katılımlar sağlanacak. Kimsenin bundan şüphesi olmasın. Biz kulübümüzün daha iyi yerlere gelebilmesi için elimizden geleni yapıyoruz."AA

17 Oca 2020 - 00:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gaziantep Pusula Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gaziantep Pusula Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gaziantep Pusula Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gaziantep Pusula Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.