CAHİDE, Başkan Navdar’ı ziyaret etti

Canlı Hayatını İyileştirme Derneği (CAHİDE) Başkanı Gamze Aşnük ve Onursal Başkan Dr. Av. Cengiz Bayram, Gaziantep Bölge İdare Mahkemesi Başkanı Yüksel Navdar’ı makamında ziyaret etti

Canlı Hayatını İyileştirme Derneği (CAHİDE) Başkanı Gamze Aşnük ve Onursal Başkan Dr. Av. Cengiz Bayram, Gaziantep Bölge İdare Mahkemesi Başkanı Yüksel Navdar’ı makamında ziyaret ederek, sokak hayvanları konusunda gösterdiği hassasiyet ve destek nedeniyle kendisine teşekkür etti.

Canlı Hayatını İyileştirme Derneği Başkanı Gamze Aşnük ile Onursal Başkanı Dr. Av. Cengiz Bayram, Gaziantep Bölge İdare Mahkemesi Başkanı Yüksel Navdar’ı makamında ziyaret etti.

Gaziantep Bölge İdare Mahkemesi Başkanı Yüksel Navdar’a dernek çalışmaları ile ilgili bilgi veren Başkan Aşnük, sokak hayvanları konusunda gösterdiği duyarlılık ve Canlı Hayatını İyileştirme Derneği’ne desteğinden dolayı da kendisine teşekkür etti. Aşnük, “Barınağımızda yüzlerce hayvanı barındırıyoruz, bakımlarını ve tedavilerini yapıyoruz. Sokak hayvanlarının en iyi şartlarda barınmaları için çabalıyoruz. Şu ana kadar binlerce köpeğin tedavisini yapıp sahiplendirdik. Sizin de sokak hayvanları konusunda hassas olduğunuzu ve çok sayıda hayvanı beslediğinizi biliyoruz. Sizin bu konudaki desteğiniz oldukça önemli. “dedi

CAHİDE Onursal Başkanı Dr. Av. Cengiz Bayram da, Başkan Navdar’a il ve ilçelerdeki sokak hayvanları ile ilgili mevcut durum ve hayvan hakları ile ilgili bilgi verdi.

Her canlının yaşama, korunma ve değer görme hakkı olduğunu belirten Başkan Navdar,” Canlı Hayatını İyileştirme Derneği, Gaziantep için büyük bir şans. Bu konudaki duyarlılığını nedeniyle biz size teşekkür ediyoruz. Sokakta yardıma muhtaç sokak hayvanlarının görüyor, fark ediyorsunuz. Bu çok önemli bir şey. Çünkü gördüğünüz şeyler hakkında duyarsız kalmak vicdanen bir yük oluşturur. Bu bakımdan sokak hayvanlarının korunması konusunda gösterdiğiniz hassasiyet çok önemli.Daha fazla cana ulaşmak için dernek çalışmalarının desteklenmesi gerektiğine inanıyorum.”diye konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Gaziantep Bölge İdare Mahkemesi Başkanı Yüksel Navdar’a Canlı Hayatını İyileştirme Derneği yönetimi de gösterdiği nezaket ve ilgiden dolayı teşekkür etti.

17 Tem 2019 - 00:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gaziantep Pusula Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gaziantep Pusula Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gaziantep Pusula Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gaziantep Pusula Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.