Çakallarla Dans 5'in galası gerçekleştirildi

Yapımcılığını Sugarworkz&TAFF Pictures’ın yaptığı, yönetmenliğini Murat Şeker’in üstlendiği “Çakallarla Dans 5” sinema filminin galası FBİAD(Fenerbahçeli İş adamları) ev sahipliğinde Watergarden İstanbul’da gerçekleşti.

Yapımcılığını Sugarworkz&TAFF Pictures’ın yaptığı, yönetmenliğini Murat Şeker’in üstlendiği “Çakallarla Dans 5” sinema filminin galası FBİAD(Fenerbahçeli İş adamları) ev sahipliğinde Watergarden İstanbul’da gerçekleşti.

Gala öncesi HoQQabaz’da düzenlenen kokteyle “Çakallarla Dans 5” sinema filminin yönetmeni Murat Şeker, filmin oyuncuları Timur Acar, Murat Akkoyunlu, Didem Balçın, Hande Katipoğlu ve Naz Çağla Irmak katıldı ve kokteyl sonrası FBİAD yönetimi ile birlikte filmi izlediler…

FBİAD Başkanı Güven Güleşçe, “Murat Şeker ailemizden biridir. Çakallarla Dans 5 ekibini ağırlamaktan ve birlikte filmi izlemekten büyük mutluluk duyduk. Gişesi bol olsun” dedi.

Yönetmen Murat Şeker ise, “FBİAD’a Çakallarla Dans 5 ekibini böylesine güzel bir gecede ağırladığı için teşekkür ederiz. 2020 yılında Fenerbahçe filmi içinde ön hazırlıklarımızı tamamlamış olacağız. Bu fikri destekleyen FBİAD Başkanımız Güven Güleşçe’ye de ayrıca teşekkür ederiz” dedi.

“Çakallarla Dans”ın fenomen haline gelen ana karakterlerini canlandıran Şevket Çoruh, İlker Ayrık, Timur Acar ve Murat Akkoyunlu’nun yanı sıra Didem Balçın, Hakan Bilgin, Ceyhun Yılmaz, Hande Katipoğlu ve kadroya yeni katılan Şebnem Dönmez, Uraz Kaygılaroğlu, Ali Barkın ve Naz Çağla Irmak ile

‘‘Çakallarla Dans 5’’ 8 Kasım’da vizyona girdi…

Çakallar Dans 5 filmi konusu:

Çakallar grubumuz birbirlerine 100 metre uzak kalma şartıyla tahliye olurlar. Kahramanlarımız, bu yasağı delmek isterken Kayınço Gökhan’ın yıllar önce tek gecelik ilişkisinden çocuğu olduğu ortaya çıkar. Kızı Leyla, zengin ve züppe bir çocuk olan Sinan’la birliktedir. Gökhan, bunu gururuna yediremez. Sinan’la kızı Leyla’yı ayırmanın yollarını aramaya başlar. Ancak bunu tek başına yapması imkansızdır. Çakallar hem yasağı delip hem de Kayınço’nun kızını kurtarmaya çalışırken başlarına birbirinden komik, heyecanlı olaylar gelecektir.

10 Kas 2018 - 00:00 - Magazin


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gaziantep Pusula Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gaziantep Pusula Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gaziantep Pusula Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gaziantep Pusula Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.