Çalışmalar hız kazandı

Spor Toto Süper Ligi 2016-2017 sezonu hazırlıklarını Erzurum’da sürdüren Gaziantepspor, çalışmalarına sabah ve akşam yaptığı antrenman ile devam etti.

Spor Toto Süper Ligi 2016-2017 sezonu hazırlıklarını Erzurum’da sürdüren Gaziantepspor, çalışmalarına sabah ve akşam yaptığı antrenman ile devam etti.Teknik ekip yönetiminde saat 11.00’dan itibaren yapılan günün ilk antrenmanında, koordinasyon, 5e 2 pas ve minyatür kale oyun çalışmaları gerçekleştirildi. Gaziantepspor teknik direktörü İsmail Kartal takıma kondisyon yüklüyor. Erzurum da tempoyu iyice arttıran teknik adam, oyuncularının adeta pestillerini çıkarıyor. Spor Toto Süper Lig’in başlamasına sayılı günler kaldığı için takım çok sıkı bir hazırlıktan geçiyor.

29 Tem 2016 - 00:00 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gaziantep Pusula Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gaziantep Pusula Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gaziantep Pusula Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gaziantep Pusula Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.