Çin malı Ahmet Kaya’lar çıktı

Zor yıllar isimli albümüyle ve “Hodri Meydan” isimli klip şarkısıyla biranda dikkatleri üzerine çeken usta yorumcu merhum Ahmet Kaya’nın abisi Mustafa...

Zor yıllar isimli albümüyle ve “Hodri Meydan” isimli klip şarkısıyla biranda dikkatleri üzerine çeken usta yorumcu merhum Ahmet Kaya’nın abisi Mustafa Kaya, yorumculuğunun yanında sert açıklamalarıyla da dikkatleri çekiyor. Kardeşi Ahmet Kaya’nın vefatından sonra konuşulanları sadece dinlediğini ifade ederken sessiz kalmayı ve 20 yıl yasını yaşadığını vurguladı. Ahmet Kaya vefatından sonra çıkan taklitlerine sert bir dille gönderme yapan Mustafa Kaya “ Kardeşimin ölümünden sonra çıkan Çin malı Ahmet Kaya taklitlerini üzülerek izledim. Kendileri olsaydı belki bazıları başarıyı yakalardı. Yuvarlak gözlük takarak sakal bırakarak Ahmet Kaya olunmaz, sesini taklit ederek hele güldürürsünüz kendinize, Ahmet Kaya ruhu yok sizde olmaz. Kardeşimi taklit edenlere Ahmet Kaya başarısına kolay yoldan sahip olmak isteyen akbabalar olarak bakıyorum, müzik dinleyicisi de inanmıyor yok oluyorlar. Kendisi olamayacak kadar cesaretsiz olan kimseye saygı duymuyorum” dedi. Albümüyle müzik dünyasındaki hızlı çıkışını sürdüren Mustafa Kaya, sert açıklamalarıyla da ilgi odağı olmaya devam ediyor.

20 Nis 2019 - 00:00 - Magazin


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gaziantep Pusula Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gaziantep Pusula Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gaziantep Pusula Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gaziantep Pusula Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.