Deneyimli antrenör ile anlaştılar

Önümüzdeki sezon 1. ligde mücadele edecek olan Adam Voleybol Kulübü 2020/2021 sezonunda 5. Kademe milli antrenör Mehmet Şükrü Çobanoğlu ile baş antrenörlük konusunda anlaşmaya vardı.

Önemli başarılar elinde bulunduran ve Gaziantepli olan Mehmet Şükrü Çobanoğlu, 2013-2015 yılları arasında Gaziantep Şahinbey Belediyespor erkek voleybol takımını çalıştırarak takımı bir üst lige çıkarmıştı. Çobanoğlu aynı zamanda TVF teknik kurulu üyesi olarak da çalışmaya devam ederken yeni sezonda temsilcimiz Adamspor'un başarısı icin ter dökecekler... Eyup Özkan

06 Ağu 2020 - 00:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gaziantep Pusula Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gaziantep Pusula Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gaziantep Pusula Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gaziantep Pusula Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.