DEVA'da yeni istifalar

DEVA Partisi Araban İlçe Başkanı ve Yönetim Kurulu üyelerinin partiden istifa ettiği öğrenildi.

Geçtiğimiz hafta da DEVA Partisi Gaziantep İl Yönetiminden İl Başkan yardımcıları Adil Tabanıyastıoğlu, Suat Havcarcı, Bülent Kendirci ile Yönetim Kurulu Üyesi Erken Eren istifa etmişti. DEVA Partisi’nde art arda yaşanan istifalar şok etkisi yarattı.

Gaziantep’te siyasette hareketli günler yaşanmaya devam ediyor. İYİ Parti Gaziantep İl Başkanı Oğuz Hocaoğlu ve Gelecek Partisi Şahinbey İlçe Başkanı ve İlçe Yönetiminin görevden alınması ile başlayan furya DEVA Partisi’ne de sıçradı. Geçtiğimiz hafta DEVA Partisi Gaziantep İl Yönetiminden İl Başkan yardımcıları Adil Tabanıyastıoğlu, Suat Havcarcı, Bülent Kendirci ile Yönetim Kurulu Üyesi Erken Eren istifasının ardından bu hafta Araban İlçe Başkanı Mehmet Aslan ve İlçe Yöneticilerinin görevlerinden ve partisinden istifa ettikleri öğrenildi.

“İL YÖNETİMİNDE ÇOK BAŞLILIK VAR”

İstifa kararı hakkında açıklamalarda bulunan İlçe Başkanı Mehmet Aslan, "Başta çok heyecanlı bir katılımımız olmuştu. Güzel bir yönetim de oluşturduk ancak beklediğimiz rüzgâr bir türlü esmedi. Geleceğe yönelik bir heyecan yakalayamadık. İl yönetimiyle de anlaşmazlığımız oldu. Orada çok başlılık var. Sanki 10 tane il başkanı vardı. Tüm yönetim il başkanı gibi ama istifamızın asıl nedeni partide geleceğe ilişkin bir rüzgar, bir umut görememek" diye konuştu.

İSTİFASINI SOSYAL MEDYADAN DUYURDU!

Aslan sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamada ise şu ifadelere yer verdi: "Gördüğüm lüzum gereği Araban Deva Partisi İlçe Başkanlığından ve parti üyeliğinden istifa ediyorum” ifadelerini kullandı.

DEVA Partisi’nde yaşanan istifa furyasının devamının gelip gelmeyeceği merak konusu oldu.

27 Eki 2021 - 00:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gaziantep Pusula Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gaziantep Pusula Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gaziantep Pusula Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gaziantep Pusula Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.