Doğumdan ölüme kadar hizmet

Şahinbey Belediyesi'nin düzenlediği proje kapsamında, Meslek Edindirme Kursları'nda eğitimlerini tamamlayıp mezun olan 199 kursiyer daha sertifikalarını aldı.

Şahinbey Belediyesi'nin düzenlediği proje kapsamında, Meslek Edindirme Kursları'nda eğitimlerini tamamlayıp mezun olan 199 kursiyer daha sertifikalarını aldı.

Eğitime büyük önem veren, 117 Gençlik Merkezi ve Sosyal Tesisi’nde, 7’den 70’e herkese eğitim imkânı sunan Şahinbey Belediyesi’nin düzenlediği Meslek Edindirme Kursları içerisinde bulunan İngilizce, Çocuk Elbise Dikimi, Dekoratif ev Aksesuarları, Tel Kırma Tekniği, İğne Oyası, Geleneksel El Nakışları, Çocuk Etek Dikimi ve Bilgisayar Operatörlüğü eğitimi alıp, mezun olan 199 kursiyere sertifikaları verildi. Şahinbey Belediyesi nikâh salonunda düzenlenen törene Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, meclis üyeleri, başkan yardımcıları, kurum müdürleri ve kursiyerler katıldı.

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şahinbey Belediyesi’nin birçok alanda kurslar verdiğine dikkati çekerek, “Bu zamanda aş, iş ve eş önemli. Şahinbey Belediyesi olarak bu üçünün gerçekleşmesi için büyük bir gayret sarf ediyoruz. Önce iş sahibi olmak için meslek edindirme kursları açıyoruz. Sonrasında eş sahibi oluna bilmesi içinde Evlilik Okulu’nda kurs veriyoruz. Sonrada yeni doğan bebekleriniz için de Hoş Geldin Bebek Projemiz ile sizleri ziyarete diyoruz. Allah gecinden versin, vefat edenler içinde taziye evlerimizde hizmet veriyoruz. Böylece belediyecilik hizmeti doğumdan ölüme kadar devam etmiş oluyor. Elimizden geldiği kadar vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştırmak için her aşamada onlara destek oluyoruz. Şu ana kadar 400.000’in üzerinde kardeşimize tesislerimizde kurs verdik ve vermeye de devam ediyoruz. Bunların içerisinde meslek edindirme, müzik, spor, üniversite hazırlık ve Fen lisesi hazırlık kursları bulunuyor. Bu kurslarla vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştırmak için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz” dedi.

20 Ağu 2018 - 00:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gaziantep Pusula Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gaziantep Pusula Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gaziantep Pusula Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gaziantep Pusula Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.