DÖRT KOLDAN

Gaziantep’te FETÖ/PDY operasyonları bürokrasi, iş dünyası, ordu ve yargıda devam ediyor.

Gaziantep’te FETÖ/PDY Operasyonlarında önemli gelişmeler yaşanıyor. Açığa alınan Vali Yardımcısı Mehmet Ünlü tutuklandı. Gözaltına alınan iş adamı sayısı 9’a yükselirken, firarda olan 2 iş adamı aranıyor. 18 ceza infaz koruma memuru da aynı operasyon kapsamında gözaltına alındı.

FETÖ/PDY kapsamında örgütün finans ayağına yönelik operasyonlar için düğmeye basan ekipler tarafından Gaziantep’te 9 işadamı gözaltına alındı. Vali Yardımcısı Mehmet Ünlü çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı. FETÖ PDY operasyonlar cezaevine sıçradı. Bazı ceza infaz memurları gözaltına alındı.

İŞ DÜNYASINA OPERASYON

15 Temmuz darbe girişiminin ardından FETÖ/PDY örgütüne yönelik operasyonlar devam ediyor. Yargı, Emniyet ve bürokrasi de yapılan operasyonların ardından iş dünyasına yönelik operasyonlar dikkat çekti. Gaziantep’te FETÖ-PDY terör örgütü kapsamında iş dünyasından çok sayıda ünlü iş adamı gözaltın alındı.

HANGİ İŞADAMLARI GÖZALTINDA?

Gözaltına alınan kişiler arasında işadamları Mehmet Yaşar Işık, Galip Hasırcı, İlhami Memiş, Bülent Kökoğlu, Mehmet Cemil Okkıran, Mehmet Türk, Vedat Kurt ve Osman Kamil Kaygın gözaltına alındı. İşadamlarının ev ve işyerlerinde arama yapıldığı, çok sayıda belge ve dokümana el konulduğu öne sürüldü. Firarda bulunan Kemal Harputluoğlu ve Mehmet Adil Erturhan’ın arandığı öğrenildi.

VALİ YARDIMCISI TUTUKLANDI

Açığa alınan ve gözaltına alınan Vali Yardımcısı Mehmet Ünlü tutuklandı. FETÖ- PDY Operasyon kapsamında ifadesi alınan Ünlü, örgüt üyesi olduğu iddiasıyla çıkarıldığı mahkeme tarafında tutuklanarak cezaevine gönderildi.

18 GARDİYAN GÖZALTINA ALINDI

Fettullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) terör örgütüne yönelik operasyonlar Gaziantep E Cezaevi’ne sıçradı. Operasyonda FETÖ- PDY terör örgütü üyesi olmak ve yardım yataklık yapmak iddiasıyla 18 gardiyanın gözaltına alındığı öğrenildi. Önümüzdeki günlerde zabıt katibi ve infaz koruma memurlarına operasyonların devam edeceği öğrenildi.

31 Tem 2016 - 00:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gaziantep Pusula Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gaziantep Pusula Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gaziantep Pusula Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gaziantep Pusula Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.