Ekranların en yeni eğlencesi “gönder gitsin” oldu

Red Arrow Entertainment bünyesindeki markaların en güçlülerinden biri olarak kabul gören Karga Seven Pictures’ın, Türkiye’deki ilk projesi “Gönder Gitsin”

Red Arrow Entertainment bünyesindeki markaların en güçlülerinden biri olarak kabul gören Karga Seven Pictures’ın, Türkiye’deki ilk projesi “Gönder Gitsin”

FOX ekranlarında başladı.

Ekranların en farklı yarışma programı “Gönder Gitsin”, sıcak yaz akşamlarında bayram tadında bölümleriyle FOX izleyicileriyle buluşmaya devam ediyor.

Sunuculuğunu ünlü oyuncu Timur Acar’ın yaptığı “Gönder Gitsin” in 25 Haziran’daki ikinci bölüm konukları oyuncu Sinan Çalışkanoğlu ve “Miss Model of World” birincisi ve oyuncu Sevcan Yaşar olacak. Bayram boyunca devam edecek olan yarışmada “Şevkat Yerimdar” dizisinin başrol oyuncuları Özgürcan Çevik ve Başak Parlak ise bayramın 2. Günü “Gönder Gitsin” diyecekler.

Alışılmışın bir hayli dışında bir formata sahip olan “Gönder Gitsin” de soruların cevapları dört şıklı fotoğraflardan oluşuyor. Soru ile beraber konu başlığına uygun olan üç fotoğraf ve uygun olmayan bir fotoğraf yarışmacıların karşısına çıkıyor. Yarışmacılar uygun olmayan fotoğrafı bulmaya çalışıyor. Uygun olmayan fotoğrafı bulan yarışmacılar büyük ödüle giden 10 soruluk yolda ilk önemli adımı atmış oluyor. Yarışmanın büyük ödülü ise tam 150.000 TL.

Yarışmanın 25 Haziran'da yayınlanacak ikinci bölümünün konukları Sinan Çalışkanoğlu ve Sevcan Yaşar, "İhtiyaç Haritası" isimli sosyal sorumlukluk projesine destek olmak için 150.000 TL’lik büyük ödüle ulaşmaya çalışacaklar. Sinan Çalışkanoğlu’nun enerjik ve komik halleri, Sevcan Yaşar’ın ise güzelliğiyle birleşen yarışmadaki sakin duruşuyla ikilinin ilginç diyaloglarına tanıklık edeceğiniz bu büyük eğlenceyi sakın kaçırmayın.

Karga Seven Pictures Hakkında;

Karga Seven Pictures; özellikle kurgu olmayan televizyon şovları, sinema filmleri, belgeseller ve reklamlar üzerinde çalışmaktadır.Travel Channel için üretilen “Booze Traveler” ve History Channel için yapılan “Hunting Hitler” gibi çok geniş bir format yelpazesinde popüler televizyon programları üretmektedir. Los Angeles ve şimdi İstanbul merkezli Karga Seven Pictures, yerel ve küresel çapta (totalde yüzlerce saati bulan) programlar üretmiştir.Karga Seven Pictures halen, Emre Şahin, Sarah Wetherbee, Kelly McPherson ve Tracy Bacal tarafından yönetilmekte ve Red Arrow Entertainment Grubu’nun bir parçası olarak çalışmalarını yürütmektedir. Şirket ayrıca CAA tarafından da tanınmaktadır.

Red Arrow Entertainment Group Hakkında;

Red Arrow Enternationment Group, 7 ülkede 19 prodüksiyon şirketi bulunan dünya markası, partner şirketi Red Arrow International ile birlikte hareket etmektedir. Grubun önemli prodüksiyonları arasında kurgu olmayan ve gerçek televizyon programları, sinema filmleri ve küresel ağlar ve platformlar için dijital içerikler yer almaktadır. Grubun ayrıca Studio71, STV Productions, The Imaginarium Studios ve Sync Media ile partnerlikleri ile ortak yatırımları bulunmaktadır. Red Arrow Entertainment Group ayrıca Avrupa’nın önde gelen medya gruplarından ProSiebenSat. 1 Media SE’nin de bir parçasıdır.

24 Haz 2017 - 00:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gaziantep Pusula Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gaziantep Pusula Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gaziantep Pusula Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gaziantep Pusula Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.