En büyükler arasında Gaziantep’ten 57 firma…

İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından her yıl düzenlenen “Türkiye’nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu-2017” araştırmasında Gaziantep’ten 33 firma yer aldı.

İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından her yıl düzenlenen “Türkiye’nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu-2017” araştırmasında Gaziantep’ten 33 firma yer aldı. İlk 500’de 24 firma ile yer alan Gaziantep böylece Türkiye’nin ilk 1000 büyük sanayi kuruluşu arasında 57 firma ile yer aldı.

GTO BAŞKANI YILDIRIM FİRMALARI BAŞARILARINDAN DOLAYI KUTLADI

Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Yıldırım, araştırma sonuçlarına ilişkin yaptığı açıklamada, Gaziantepli firmaların başarısıyla gurur duyduklarını ifade ederek listede yer alan firmaları ve çalışanlarını kutladı.

Türkiye’nin İkinci500 Büyük Sanayi Kuruluşu-2017” araştırmasında Gaziantepli firma sayısı bir önceki yıla oranla bir artarak 32’den 33’e yükseldi.

“Türkiye’nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu-2016” araştırmasında 32 firma ile yer alan Gaziantep’in bu yıl firma sayısını 33’e yükseltmesinden dolayı mutlu olduklarını söyleyen GTO Başkanı Yıldırım, firmaların özverili çalışmaları ile ülke ve Gaziantep ekonomisine yaptıkları katkı için teşekkür etti.

Gaziantep’in her alanda başarılarını sürdürdüğüne dikkat çeken GTO Başkanı Yıldırım, “Gaziantep koşullar ne olursa olsun üretmekten vazgeçmez. Türkiye’nin ilk 1000 büyük sanayi kuruşu arasında kentimizden 57 firmanın yer alması bunun en önemli göstergesidir. Hedefimiz, önümüzdeki yıllarda da üreterek, istihdam sağlayıp ihracat yaparak Gaziantep’e ve ülkemize katkı sağlayan firma sayımızı attırmaktır. Gece gündüz demeden üretim ve ihracat yapan firmalarımız her türlü takdiri ve övgüyü hak ediyorlar.

Ülkemizin kalkınması için mevcut durumu asla yeterli görmeden birlik ve beraberlik içinde belirlediğimiz hedeflere ulaşmak için daha çok çalışacağız. Etrafımızda yaşanan olumsuz gelişmelere rağmen sanayicilerimiz, işadamlarımız ve ticaret erbabı çalışmaya ve istihdam sağlamaya devam ediyorlar. İSO tarafından her yıl yapılan ‘Türkiye’nin 1000 Büyük Sanayi Kuruluşu’ araştırmasında yer alan firmalarımızla gurur duyuyoruz ve başarılarının devamını diliyoruz. Gaziantep olarak ülke ekonomisinin lokomotif kenti olmaya ve başarılarla anılmaya devam edeceğiz. Firmalarımızın başarılarının devamını diliyor, ülke ve kent kalkınmasına verdikleri destek için kendilerine teşekkür ediyoruz.” dedi.

17 Tem 2018 - 00:00 - Ekonomi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gaziantep Pusula Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gaziantep Pusula Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gaziantep Pusula Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gaziantep Pusula Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.