ERDOĞAN VE FADILOĞLU VATANDAŞLARLA BULUŞTULAR

AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan ile Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu Mahalle ziyaretleri yaparak mahalle muhtarları ve vatandaşlarla bir araya geldiler. Ziyaretlerin kendilerini memnun ettiğini dile getiren vatandaşlar...

AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan ile Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu Mahalle ziyaretleri yaparak mahalle muhtarları ve vatandaşlarla bir araya geldiler. Ziyaretlerin kendilerini memnun ettiğini dile getiren vatandaşlar ve mahalle muhtarları, ilgilerinden dolayı Milletvekili Erdoğan ve Başkan Fadıloğlu’na teşekkür ettiler.

AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, AK Parti Şehitkamil ilçe Başkanı Halil Uğur ve parti teşkilatıyla birlikte bir dizi gezi gerçekleştirdiler.

MAHALLE SAKİNLERİNİN SORUNLARINA ORTAK OLDULAR

İlk ziyaretini 25 Aralık Devlet Hastanesi’ne gerçekleştiren Milletvekili Erdoğan ve Başkan Fadıloğlu, 25 Aralık Devlet Hastanesi Başhekimi Mehmet Emin Türk’ü makamında ziyaret etti. Karşılıklı sohbet ortamında geçen ziyarette Milletvekili Erdoğan Hastane hakkında Başhekim Mehmet Emin Türk’ten bilgi aldı. Daha sonra hastane servislerini gezen Erdoğan ve Fadıloğlu, hasta vatandaşların sağlık durumu hakkında bilgi alarak, geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Milletvekili Erdoğan ve Başkan Fadıloğlu, parti teşkilatıyla birlikte Umut Mahallesi’ni ziyaret etti. Mahalle Muhtarı Ahmet Sırtlan ve mahalle sakinleriyle bir araya gelen Milletvekili Erdoğan ve Başkan Fadıloğlu mahalle sakinlerinin istek ve sıkıntılarını dinledi. Karşılıklı sohbet ortamında geçen ziyaretin ardından Milletvekili Erdoğan ve Başkan Fadıloğlu, daha sonra Yeni Mahalle Muhtarı Doğan Kervancı ve 29 Ekim Mahalle Muhtarı Ali Öztürk’ü ziyaret etti. Burada da vatandaşlarla bir araya gelen Erdoğan ve Fadıloğlu, mahalle sakinlerinin sorunlarına ortak oldu.

BİZLER SİZLERE HİZMET ETMEK ADINA ELİMİZDEN GELEN GAYRETİ GÖSTERECEĞİZ

Şehitkamil Belediyesinin kaliteli hizmet sunduğunu dile getiren Milletvekili Erdoğan, “Meclisin tatile girmesiyle birlikte bizlerde soluğu Gaziantep’te aldık. Vatandaşlarımızla iç içe olmak adına Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu ile birlikte sizleri ziyaret ettik. Ben öncelikle Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’nu tebrik ediyorum. Şehitkamil Belediyemizin mahallelerinizde yapmış olduğu hizmetleri bu gezi sırasında hem yerinde gördüm hem de sizlerden aldığım olumlu tepkiler sayesinde anlıyorum. Yapmış olduğu hizmet kalitesiyle sizleri her konuda memnun etmeyi başarmış. Ben kendisine huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Bizler vekil ve Başkan olarak sizlerin temsilcileriyiz. Her türlü istek ve sıkıntılarınızı dinlemeye hazırız. Bizler uyum içerisinde sizlere hizmet etmek adına elimizden gelen her türlü gayreti göstereceğiz” dedi.

VATANDAŞLARIMIZIN EFENDİSİ DEĞİL HER ZAMAN HİZMETKARIYIZ

İlçe genelindeki tüm mahallelere aynı hizmeti götürdüklerinin altını çizen Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ise, “Bugün Milletvekilimiz sayın Mehmet Erdoğan ve ilçe teşkilatımız ile birlikte sizleri ziyaret ettik. Bizler sizlerin hizmetinizdeyiz. Mahallelerimizdeki eksiklikleri gidermek adına elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Vatandaşlarımızın efendisi değil her zaman hizmetkârıyız. Hizmetlerimiz aralıksız olarak devam edecek. Bizler her zaman istişareye açığız. Daha güzel bir Şehitkamil için Vekillerimizin de destekleriyle gece gündüz demeden çalışmalarımıza devam ediyoruz” diye konuştu.

ŞEHİTKAMİL BELEDİYEMİZ MAHALLEMİZE HER TÜRLÜ HİZMETİ EN İYİ ŞEKİLDE SUNUYOR

Şehitkamil Belediyesinin hizmetlerinden memnun olduklarını dile getiren mahalle muhtarları ise, “Bugün bizleri ziyaret eden Milletvekilimiz Mehmet Edoğan’a ve Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’na teşekkür ediyoruz. Bizleri ziyaret ederek, hem sıkıntılarımızı dinlediler, hem de sorunlarımıza ortak oldular. Sıkıntılarımızın giderilmesi konusunda ellerinden gelen gayreti göstereceklerini dile getirdiler. Şehitkamil Belediyemiz mahallemize her türlü hizmeti en iyi şekilde sunuyor. Bizler vekilimizden ve Başkanımızdan memnunuz. Allah hiçbir zaman devletimizi ve milletimize zeval vermesin” ifadelerini kullandılar

23 Ağu 2017 - 00:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gaziantep Pusula Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gaziantep Pusula Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gaziantep Pusula Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gaziantep Pusula Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.