Eyfel Kulesi Bir Kişinin İzinsiz Tırmanması Sebebiyle Tahliye Edildi

Fransa'nın başkenti Paris'te, Eyfel Kulesi'ne bir kişinin izinsiz tırmanması sebebiyle kule tahliye edildi. Polis, kulenin çevresinde yoğun güvenlik önlemleri aldı

Fransa'nın başkenti Paris'te, Eyfel Kulesi'ne bir kişinin izinsiz tırmanması sebebiyle kule tahliye edildi. Polis, kulenin çevresinde yoğun güvenlik önlemleri aldı.

Eyfel Kulesi Komitesinden yapılan açıklamada, bir kişinin kuleye tırmanması sebebiyle kulenin boşaltıldığı ve ziyaretçilere kapatıldığı belirtildi. Polis, kulenin çevresinde yoğun güvenlik önlemleri aldı. Olası acil durumlar için sağlık ve itfaiye ekiplerinin de olay yerinde hazır bulunduğu duyuruldu. Bazı sosyal medya kullanıcıları polisin kuleye tırmanan kişiyle pazarlık yaptığını bildirdi.

İLK İKİ KATI NORMAL YOLLARLA ÇIKTIĞI TESPİT EDİLDİ

AFP'ye konuşan bir yetkili, "Kuleye tırmanmaya çalışan bir kişi tespit edildi. Standart prosedür kapsamında bu kişinin tırmanmasına son verilmeye çalışılıyor. Kule de bu nedenle tahliye edildi." açıklamasında bulundu. Kulenin ikinci katına kadar normal yollarla çıkan adamın oradan itibaren tırmanmaya başladığı belirtiliyor.

21 May 2019 - 00:00 - Dünya


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gaziantep Pusula Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gaziantep Pusula Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gaziantep Pusula Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gaziantep Pusula Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.