Fadıloğlu, büyüklerini duasına talip...

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ile AK Parti Gaziantep Milletvekili Müslüm Yüksel, gerçekleştirdiği ev ziyaretleri kapsamında 2 aileye misafir oldu.

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ile AK Parti Gaziantep Milletvekili Müslüm Yüksel, gerçekleştirdiği ev ziyaretleri kapsamında 2 aileye misafir oldu. Ailelerin sorunlarını dinleyen Başkan Fadıloğlu ile Milletvekili Yüksel, yetim çocuklarla yakından ilgilendi.

Periyodik olarak ilçenin farklı noktalarındaki ailelerin misafiri olan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, son ziyaretlerini AK Parti Gaziantep Milletvekili Müslüm Yüksel ile birlikte yaptı. Başkan Fadıloğlu ile Milletvekili Yüksel, Şehitkamil Belediyesi tarafından uygulanan ‘Merhamet Eli’ projesinden yararlanan Akpınar ailesinin konuğu oldu. 29 Ekim Mahallesi’nde ikamet eden ve eşini 5 yıl önce kaybeden 2 kız çocuğu annesi İslimnur Akpınar, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti. Başkan ile Milletvekili, ikinci ziyaretlerini de aynı mahallede ikamet eden ve yalnız yaşayan 82 yaşındaki Sultan Toprak’ın evine yaptı. Şehitkamil Belediyesinin uyguladığı ‘Vefa Hizmeti’ projesinden yararlanan Sultan Toprak, ziyaretin kendisini mutlu ettiğini ifade etti ve Başkan Rıdvan Fadıloğlu ile Milletvekili Müslüm Yüksel’e dua etti.

SOSYAL DEVLET İLKESİNİ EN GÜZEL ŞEKİLDE YERİNE GETİRİYOR

Ziyarette açıklamada bulunan AK Parti Milletvekilli Müslüm Yüksel, “Şehitkamil Belediyemizin Merhamet Eli ve Vefa Hizmeti projelerine bugün yerinde tanıklık ettik. Bundan önceki ziyaretimizde yetim kardeşlerimizi ve ailesini ziyaret etmiş olduk. Şimdi de Sultan teyzemizi ziyaret ettik. Şehitkamil Belediyemiz; sosyal devlet ilkesini, vatandaşıyla iç içe olmanın gereğini en güzel şekilde yerine getiriyor. Başkanımız; yaşlılarımıza, yetim kardeşlerimize elinden gelen desteği gösteriyor. Biz de bunu gördük ve çok mutlu olduk. Ne kadar çok insana ulaşabilirsek bizler için o kadar iyidir. Bu hizmetlerinden dolayı Başkanımıza ve ekibine yürekten teşekkür ediyorum. Toplumda dezavantajlı kişilerin her daim yanında olmak gerekiyor. Ben de inşallah sık sık bu ziyaretlere katılmaya gayret göstereceğim. Ben çok mutlu oldum” şeklinde konuştu.

BÜYÜKLERİMİZİN DUASINI ALMAYA GAYRET GÖSTERİYORUZ

Büyüklerin dua kapısı olduğunu söyleyen Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, “Ben öncelikle Milletvekilimiz Müslüm Yüksel’e teşekkür ediyorum. Allah, razı olsun. Yoğun programları içerisinde bizlere vakit ayırdı ve aile ziyaretlerimize iştirak etti. Ben aynı zamanda ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum, sağ olsun yaşlılarımızın ihtiyaçlarını gidermek adına gelip hizmet gösteriyorlar. Belirli aralıklarla büyüklerimizi ziyaret ederek, onların duasını almaya gayret gösteriyoruz. Her zaman büyüklerimizin duasına talibiz. Başta Sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere 1994 yılından itibaren başlatılan belediyecilik hizmetinin daha üst noktalara çıkarılması adına ne yapabiliriz onun kaygısı içerisindeyiz. Bu iş bir ekip işidir, ekibin her kademesindeki arkadaşımızın vermiş olduğu emekle büyüklerimizin duasını almaya gayret gösteriyoruz. Allah, hiçbir zaman büyüklerimizi başımızdan eksik etmesin, dualarını eksik etmesin. Onlar bizim dua kapımızdır. Allah hiçbir zaman dua kapımızı kapatmasın” ifadelerini kullandı.

12 Kas 2018 - 00:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gaziantep Pusula Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gaziantep Pusula Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gaziantep Pusula Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gaziantep Pusula Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.