FARKLI TARİFE:66-80

Gaziantep Basketbol maçın son 3 dakikasında yakaladığı 13-1'lik seriyle PAOK'u 80-65 yendi.

Gaziantep Basketbol maçın son 3 dakikasında yakaladığı 13-1'lik seriyle PAOK'u 80-65 yendi. Gaziantep Basketbol ilk devrede 10 farkla geri düşse de ilk yarıda 17-2 ikinci yarıda ise 13-1'lik seriler yakalayarak maçı kopardı.

Son derece düşük bir tempo ile başlayan mücadelenin ilk 4 dakikası 5-4 Gaziantep Basketbol üstünlüğü ile başladı. Tempo çeyreğin ikinci kısmında artarken Paok hücumda etkili olmaya başladı. Eski Karşıyaka'lı Dillard'ın 8 sayısı ile skor 16-10'a geldi. Çeyrek sonunda karşılıklı isabetler bulunurken ilk çeyrek 23-15 PAOK üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci çeyreğe yine düşük tempoda girildi. İlk 4 dakika sonunda 29-19 PAOK üstünlüğü bulunurken fark çift hanelere çıktı. Gaziantep Basketbol bu dakikadan sonra müthiş bir tempo yakalayarak 17-2'lik seri yakaladı ve üstünlüğü de ele geçirdi. Devre sonunda PAOK'un serbest atış isabetleri sonucu belirledi. İlk devre 36-33 temsilcimizin üstünlüğü ile sonuçlandı.

İkinci devre dış atış isabetleriyle başladı. İlk 4 dakika sonunda skor 44-40'a geldi. Çeyreğin ortasında hücum fauller ile oyun temposu düşerken Krubally ile etkili olan PAOK'a Lyons ile cevap verdi. Son saniyede Tsochlas'a yapılan faulün ardından serbest atışlarla üçüncü çeyrek 54-49 Kırmızı-Siyahlı temsilcimizin lehine sonuçlandı.

Son çeyreğe 5-0 ile başlayan temsilcimiz farkı çift hanelere çıkardı. Dillard ile PAOK farkı 4 sayıya indirince Gaziantep Basketbol molası geldi. Victor Rudd ve Lyons Gaziantep Basketbol'da devreye girince yeniden üstünlüğünü arttırmaya başladı. Dillard PAOK'ta direnmeye devam etti ve 3.32 kala skoru 67-64'e getirdi. Bu dakikadan sonra Antep rakibini adeta sahadan sildi. Saha içi isabet imkanını rakibe tanımayan Gaziantep Basketbol sadece 3 dakikada 13-1'lik seri yakalayarak karşılaşmadan 80-65 galip ayrıldı.

Gaziantep Basketbol'da Armand 17 sayı 5 ribaund 6 asist, White 16 sayı, Lyons 18 sayı ve Balazic 10 sayıyla oynadı. PAOK'ta Dillard'ın 17 sayısı yeterli olmadı.

20 Eyl 2017 - 00:00 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gaziantep Pusula Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gaziantep Pusula Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gaziantep Pusula Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gaziantep Pusula Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.