Fırat Aydınus ile ilk kez

Süper Ligde 14. hafta hakemleri açıklanırken Gaziantep Futbol Kulübü'nün pazar günü evinde ağırlayacağı Konyaspor maçının hakemi de belli oldu.

Ligde istikrarsız görüntü çizen ve son olarak deplasmanda hakem kurbanı olan Gaziantep Futbol Kulübü'nün bu hafta evinde ağırlayacağı ligin formda ekibi Konyaspor ile oynayacağı mücadeleyi tecrübeli hakem Fırat Aydınus yönetecek. İstanbul bölgesi hakemi bu sezon ilk kez kırmızı-siyahlı takımın maçında düdük çalmaya hazırlanırken konuk ekip Konyaspor'un deplasmanda Sivasspor'u 1-0, evinde ise Fenerbahçe'yi 2-1 yendiği iki maçında düdük çalmıştı. Gaziantep FK, geçen sezon Aydınus'un görev yaptığı iki maçta ise Trabzonspor ve Sivasspor ile 1-1 berabere kalmıştı. Pazar günü oynanacak zorlu maçta düdük çalacak olan Fırat Aydınus'un yardımcılıklarını Samet Çiçek ve Mehmet Emin Tuğral ile birlikte dördüncü hakem olarak ise Oğuzhan Çakır, görev yapacaklar. Spor Merkezi

25 Kas 2021 - 00:00 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gaziantep Pusula Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gaziantep Pusula Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gaziantep Pusula Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gaziantep Pusula Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.