FLAŞ...FLAŞ... Ali Gür’ün eşi Mehtap Yılmaz’a büyük şok

Yeni Akit gazetesi yazarı Mehtap Yılmaz’ın 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’e yönelik eleştirilerinin yer aldığı bugünkü yazısı kaldırıldı.

Gaziantep Üniversitesi Rektörü Ali Gür’ün eşi Mehtap Yılmaz’ın bugünkü yazısı gazeteden çıkarıldı. Yılmaz “Abdullah Gül yazıklar olsun!” başlıklı yazısında, “Ne diyor Bay Gül? ‘Ben hayatımı devlete hizmet ederek geçirmiş eski bir Cumhurbaşkanıyım.’ Eeee, yani? ‘Önemli konularda görüşlerimi halkla paylaşmakta tabi ki bir sorumluluk benim için.’ E tamam, biz de millet olarak tam da bunu bekliyorduk. Ama sen ne yapıyorsun? Susman gereken yerde konuşup, konuşman gereken yerde susuyorsun. Kendi takım arkadaşlarına, milletine değil, muhalefet tribünlerine, Avrupa'ya oynuyorsun. Mesela Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaret eden, etrafı yakıp yıkan, kaldırım taşlarını söken darbeci Gezi Vandallarını polis yakaladığında, sen sokağa saldın. Lakin 28 Şubat mağdurları...” ifadelerini kullandı.

Mehtap Yılmaz’ın yazısına gazetede yayımlanmasının ardından internet sitesinde yer verildi, ancak bir süre sonra yazı kaldırıldı.

28 Mar 2018 - 00:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gaziantep Pusula Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gaziantep Pusula Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gaziantep Pusula Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gaziantep Pusula Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.