FORTUNE 500’DE ALTUNKAYA RÜZGARI

Türkiye’nin ihracat şampiyonu Altunkaya Grup bünyesinde faaliyet gösteren Altunkaya İnşaat ve Nakliyat, Gıda ve Ticaret A.Ş. ve Lidersan Sağlık ve Gıda Ürünleri A.Ş.Fortune 500, Türkiye’nin En Büyük 500 Şirketi arasında iki şirketiyle girdi.

Altunkaya ve Lidersan Yönetim Kurulu Yönetim Kurulu Başkan Mahsun Altunkaya Fortune 500’de holding bünyesinde faaliyet gösteren iki firmamızın yer almasının kendileri için önemli olduğunu ifade etti.

Altunkaya Grup, pandemi sürecinde de ülke ekonomisine önemli katkılar sağlamaya devam ediyor. Sürdürülebilir üretimin ve istihdamın için çalışmalarını sürdürdüklerini ifade eden Altunkaya ve Lidersan Yönetim Kurulu Yönetim Kurulu Başkan Mahsun Altunkaya Fortune 500’de holding bünyesinde faaliyet gösteren iki firmamızın yer almasının kendileri için önemli olduğunu ifade ederek “Türkiye’de iç piyasa pazar payımızın artırılması yönünde ciddi çalışmalarımız sürüyor. Yeni yapılanmamızın olumlu dönüşlerini alıyoruz. Modern teknolojiye yönelik yatırımlarımız devam ediyor. Ülke kalkınmasına kendi sektörlerimizde katkı sağlamak, yüksek teknolojiye dayalı üretimin arttırılması, beraberinde istihdamın da geliştirilmesi için çalışıyoruz. Pandemi sürecinde de üzerimize düşenleri gerçekleştirdik, bundan sonraki süreçte de sürdürülebilir istihdam ve üretim için elimizden genleri yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Gaziantep’in en gözde firmaları arasında yer alan ve Altunkaya Grup bünyesinde faaliyet gösteren şirket sağladığı istihdam ve katma değer yanında ihracatta da isminden sıkça söz ettiriyor. MEHMET DEMİR

05 Tem 2020 - 00:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gaziantep Pusula Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gaziantep Pusula Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gaziantep Pusula Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gaziantep Pusula Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.