Fossil

Fossil Türkiye de saat markası olarak bilinen ve dünyada birçok aksesuarı üreten ve tasarlayan Fossil, Amerika’da kurulan bir firmadır. 1990 yılından...

Fossil

Türkiye de saat markası olarak bilinen ve dünyada birçok aksesuarı üreten ve tasarlayan Fossil, Amerika’da kurulan bir firmadır. 1990 yılından sonra Retro tarzın hayata yansıtıcısı olan ürünler büyük fark yaratmıştır. Markanın saatle beraber kolye, çanta ve gözlük gibi ürünleri de büyük ilgi görmektedir. tasarım anlamında fark yaratan markanın en çok ilgi gören saatlerini Saatvesaat farkıyla bulabilirsiniz. Uzun yıllardır sağladığı deneyim ve teknik bilgiye sahip uzmanlarla çalışan marka Zodiac markasıyla yaptığı iş birliği sonucunda eşsiz tasarımlar ortaya çıkarmıştır. İlk olarak klasik modellerle varlığını sürdüren marka; günümüzde teknolojik altyapıya sahip saatleri de piyasaya sunmaktadır. Bununla birlikte klasik havasını da bırakmayan şirket sade tasarımlarıyla öne çıkıyor.

Fossil Saat Çeşitleri

Fonksiyonel saatler ortaya koyan firma, bu yönüyle kullanışlı ürünler piyasaya sürmektedir. Metalik kordon ve gövdeyle öne çıkan tasarımlar kadınlar için taş süslemeli zarif modellere yerini bırakır. Kolunuzda farkını anlayabileceğiniz yaratıcı ürünler Roma rakamları ve noktalarla zamanı tayin etmenize yardımcı oluyor. Ten rengine uygun bir ürün tercih etmek isteyen kişiler için hasır çelikleri kullanan Fossil, deri kordonları da sıklıkla tercih etmektedir. Mekanik aksamlar konusunda en kaliteli ürünleri ortaya çıkaran firma, hem klasik çizgide hem de modern dokunuşlara sahip ürünlerle sizleri bekliyor. Tarzınızı ortaya çıkarmak ve kaliteyle buluşmak için https://www.saatvesaat.com.tr/marka/fossil adresine giriş yaparak seçiminizi satın alabilirsiniz.

21 Haz 2019 - 00:00 - Hayatın İçinden


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gaziantep Pusula Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gaziantep Pusula Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gaziantep Pusula Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gaziantep Pusula Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.