Galibiyetle döndüler

Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Liginde Gazişehir Gaziantep BŞB. Deplasmanda oynadığı Bağcılar Belediyesi maçını 64 – 55 kazanarak galibiyetle döndü.

Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Liginde Gazişehir Gaziantep BŞB. Deplasmanda oynadığı Bağcılar Belediyesi maçını 64 – 55 kazanarak galibiyetle döndü. Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü Basketbol Şubesinden sorumlu yönetim kurulu üyesi Fahrettin Kaplan, maç sonrası genel menajer Ramazan Taşkın’ı arayarak tüm oyuncuları tebrik ettiğini söyledi.

Gazişehir Gaziantep BŞB. Parkedeki başarısını sürdürüyor. Deplasmanda Bağcılar Belediyesi karşısında iyi bir oyun ortaya koyarak 64-55 galip gelen kırmızı-siyahlı takım, bu galibiyetle play off iddiasını devam ettirdi.

Deplasmanda alınan galibiyetin önemli olduğunu belirten Gazişehir Gaziantep Basketbol Şube Sorumlusu Fahrettin Kaplan, maç sonrası takımı tebrik etti.

Tekerlekli Sandalye Basketbol takımın sahada gösterdiği mücadele ile gurur duyduklarını belirten Kaplan, “Geçen hafta İzmir karşısında bir sayı ile kaybedilen maç bir şanssızlıktı. Ama sahada müthiş mücadele vardı. Bu mücadeleden dolayı tüm oyuncuları tebrik ediyorum. Bu hafta deplasmanda oynadıkları Bağcılar Belediyesi maçı oldukça zor bir karşılaşmaydı. Bağcılar takımı alt sıralardan kurtulmak için mücadele ederken, bizim takım ise play off şansını devamn ettirmek için sahaya çıktı. Deplasmanda oynamalarına rağmen maçın başından sonuna kadar üstün bir oyun ortaya koyarak, karşılaşmayı 9 sayı farklı 55-64 gibi net bir skorla kazandılar. Aynı başarıyı bu hafta oynanacak Antalya maçında da göstereceklerine inanıyor, başarılar diliyorum” dedi.

Bilek Güreşinde sol kolda Türkiye üçüncü olan Gazişehir’in sporcusu Ramazan Taşkın’ı da ayrıca tebrik ettiğini belirten Fahrettin Kaplan, “Gecen hafta Kocaeli nde yapılan Türkiye Bilek Güreşi şampiyonasına katılan Ramazan Taşkın, hem Gaziantep’i hem de kulübümüzü en iyi şekilde temsil etmiştir. Sol kolda Türkiye 3.’sü, sağ kolda Türkiye 4.’sü olmak kolay değil. Kendisini de ayrıca tebrik ediyorum” şeklinde konuştu.

20 Mar 2018 - 00:00 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gaziantep Pusula Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gaziantep Pusula Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gaziantep Pusula Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gaziantep Pusula Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.