GAZİANTEP İÇİN!

Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Gaziantep’in turizmde payını artırmak için kapı kapı dolaşıyor.

Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Gaziantep’in turizmde payını artırmak için kapı kapı dolaşıyor. Şahin, bu kez İstanbul’da TÜRSAB’ı ziyaret etti, Gaziantep’e daha fazla turist çekebilmek için ortak işbirliği imkanlarını konuştu. Şahin, “Gaziantep’i her alanda lider kent yapacağız” dedi.

Önce “Şimdi Gaziantep’e gelme zamanı” ardından da “Uzaklarda Arama” kampanyalarıyla Gaziantep’e daha fazla turist çekmek için projeler üreten Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği ile yeni proje çalışmasında.

TÜRSAB İLE BULUŞTU

Gaziantep’teki zamanlarını ağırlıklı olarak vatandaş ziyaretlerine ve hizmet gezilerine ayıran Fatma Şahin, şehir dışı programlarında ise Gaziantep’e yapılacak hizmet ve projeler için geziler yapıyor. Şahin, bu bağlamda İstanbul gezisinde Türkiye Seyahat Acenteleri Birliğini (TÜRSAB) ziyaret etti. Şahin, beraberinde ekibi ile birlikte gittiği TÜRSAB’ta Başkan Firuz B. Bağlıkaya ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi.

GELECEK PLANLAMASI

TÜRSAB Başkanı Bağlakaya ve yönetim kurulu üyeleri tarafından kapıda karşılanan Başkan Şahin, daha sonra ortak toplantı yaptı. Toplantıda, Gaziantep’in turizme yönelik daha önceki iki projesi “Şimdi Gaziantep’e gelme zamanı” ve “Uzaklarla arama” kampanyalarının sonuçları üzerine fikir alışverişi yapıldı. Şahin, her iki projede de amaçlarına ulaştıklarını belirtirken, TÜRSAB ile ortak projeler geliştirmeye devam edeceklerini belirtti.

DAHA FAZLA TURİST

Şahin, TÜRSAB Başkanı Bağlıkaya ve yönetim kurulu ile yaptığı toplantının çok verimli geçtiğini belirtirken, “Turizme yönelik, daha önceki iki kampanyamızı konuştuk. TÜRSAB bu konuda çok deneyimli ve güçlü. Onların deneyiminden yararlanmak istiyoruz. geleceğe yönelik yeni planlar ve projeler üretiyoruz. TÜRSAB ile ortak çalışmaya devam edeceğiz. Gaziantep, turizmde sadece kendisi değil, bölgesiyle birlikte büyümeye aday. Gaziantep havzasında çok ciddi bir turizm potansiyeli var. Şimdi Gaziantep’e gelme zamanı ve Uzaklarda arama kampanlarında hedefimize ulaştık. Yeni projelerimizle Gaziantep’in turizmden hak ettiği payı alması için uğraşacağız” dedi.

GAZİANTEP’E DESTEK SÖZÜ

TÜRSAB Başkanı Bağlıkaya ise, Gaziantep’in turizm potansiyelinin sürekli artığına dikkati çekerken, TÜRSAB olarak Gaziantep’in yanında olduklarını söyledi. Bağlıkaya, “Zeugma başta olmak üzere, Antep Mutfağı, Rumkale, Hayvanat Bahçesi, Yesemek, tarihi kültür yolu, Gaziantep’i cazip kılıp ve mutlaka gidilip görülmesi gereken yerler arasına sokuyor. Bu nedenle, biz her platformda Gaziantep’i görülmesi ve gezilmesi gereken yerler arasında gösteriyoruz” diye konuştu.

19 Tem 2018 - 00:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gaziantep Pusula Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gaziantep Pusula Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gaziantep Pusula Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gaziantep Pusula Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.