Gaziantep Otelleri ile Gaziantep'i Yeniden Keşfedin

Güneydoğu Anadolu'nun ticaret merkezi Gaziantep, geçmişten günümüze Anadolu ve Ortadoğu arasındaki en önemli bağlantı noktalarından birini oluşturuyor.

Nüfus olarak Güneydoğu Anadolu Bölgesinin en büyük, Türkiye'nin 8. kenti olan Gaziantep, bölgenin sanayi ve ticaret merkezi misyonunu üstleniyor. Gaziantep otelleri, gelişmiş ekonomik yapısı, kültürü ve eşsiz mutfağıyla ilgi çeken bu tarihi kenti ziyaret edenleri en güzel şekilde ağırlıyor.

İş veya gezi amaçlı kente gelenler, ister şehir merkezinde, ister şehrin hemen dışındaki seçkin konaklama tesislerinde keyifli zaman geçirme fırsatı yakalıyor. Farklı sektörlerdeki çok sayıda endüstri tesisine ve işletmeye ev sahipliği yapan Gaziantep, iş ve ticaret insanlarının yoğun olarak ziyaret ettiği bir kent kimliğiyle öne çıkıyor. Öte yandan, Zeugma Antik Kenti, bu antik kentten çıkarılan eserlerin sergilendiği Gaziantep Arkeoloji Müzesi, Gaziantep Kalesi, tarihi konakları, turistik Bakırcılar Çarşısı ve diğer çarşıları, gezi veya turizm amaçlı kentte bulunanları büyülüyor.

Gaziantep'in bir başka ünü de mutfağından geliyor. Kebap, meze ve tatlıların donattığı Antep mutfağı, kenti ziyaret edenlerin damaklarında benzersiz bir haz bırakıyor. Gaziantep bu nitelikleri sayesinde sadece Türkiye'nin değil, yeryüzü kültür mirasına kattıklarıyla dünyanın da önemli bir yerleşimi olduğunu kanıtlıyor. Güzelliklerini keşfetmek veya ticaret yapmak isteyen misafirlerini elit Gaziantep otelleri ile ağırlayan şehir, bu ilgiyi fazlasıyla hak ediyor. Gaziantep, geçmişi bugüne bağlayan tüm tarihi, kültürel birikimini keşfetmeniz için sizleri bekliyor.

17 Kas 2016 - 00:00 - Hayatın İçinden


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gaziantep Pusula Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gaziantep Pusula Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gaziantep Pusula Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gaziantep Pusula Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.