Gaziantep’in en genç adayı adayı listede

AK Parti'nin en genç Gaziantep milletvekili aday adaylarından Hatice Merve Tatar, 12. Sıradan aday gösterildi.

AK Parti'nin en genç Gaziantep milletvekili aday adaylarından Hatice Merve Tatar, 12. Sıradan aday gösterildi.

Hükumetin seçilme yaşını 18'e düşürmesinin ardından AK Parti Gaziantep milletvekili aday adaylığı için başvuran 20 yaşındaki Hatice Merve Tatar, 12. Sıradan aday gösterildi.

20 yaşındaki Tatar Partisi için gece gündüz demeden çalışacağını belirterek, “Aday olmak benim için büyük bir gurur. Ancak aday olmasaydım bile partim için gece gündüz demeden çalışmaya devam edecektim. Şimdi halkımızın karşısına çıkıp kendimizi anlatacağız. Cumhurbaşkanımız liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın biz gençlere açtığı bu yolda sonuna kadar yürüyeceğiz. Kadınların sesi olmak istiyorum, öğrencilerin sorunlarını meclise taşımak ve parlamentoda çözüm bulmak istiyorum” diye konuştu.

22 May 2018 - 00:00 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gaziantep Pusula Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gaziantep Pusula Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gaziantep Pusula Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gaziantep Pusula Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.