Gazişehirli Bousbiba'nın yeni takımı belli oldu

TFF 1. Lig takımlarından Gazişehir Gaziantep'te top koşturan 22 yaşındaki Daoud Bousbiba, Fas Ligi takımlarıdan Hassania Agadir ile anlaştı.

Fas asıllı Hollandalı oyuncu Bousbiba Ajax altyapısıından çıkmış ve birçok futbol otoritesi tarafından geleceğin önemli yıldızlarından biri olarak nitelendirmişti. Ancak beklenen çıkışı yapamayan genç oyuncu, son olarak geçtiğimiz yıl Gazişehir Gaziantep'le 1 yıllık sözleşme imzalamıştı.

Daoud Bousbiba Gazişehir formasıyla bir sezonda 2 maça çıkmış ve hiç gol atamamıştı. Bousbiba, kanatlarda ve on numara pozisyonunda görev yapıyor.

13 Haz 2018 - 00:00 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gaziantep Pusula Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gaziantep Pusula Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gaziantep Pusula Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gaziantep Pusula Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.