Gürkan Duman'dan sosyal sorumluluk projesi

Sakarya’ nın en başarılı kadın-erkek kuaför salonlarından birisi olan Gürkan Duman, bir kozmetik firmasının sosyal sorumluluk etkinliği kapsamında Şanlıurfa Halfeti’ deki Kantarma ilkokulu öğrencileri ile bir araya geldi.

Çocukların hayallerini dinleyip onlarla sohbet Duman, güzel bir sürpriz yaparak çocukların saçlarını kesti.

Bir gün süren etkinlik sonunda çocuklara hediyeler verildi. Çocukların mutluluğunun yüzlerinden okunduğu bu anlamlı günde duygu dolu anlar yaşandı.

Konuya ilişkin Gürkan Duman, "Kurumsal sosyal sorumluluk kapsamında Şanlıurfa’daki öğrenci kardeşlerimizi ziyaret ederek güzel sohbetler ettik. Ayrıca kendilerinin saçlarını keserek küçük bir sürpriz yaptık. Bizim için de; öğrenci kardeşlerimiz için de harika bir gündü. Bundan sonra bu türlü sosyal sorumluluk projelerimiz devam edecek.” şeklinde konuştu.

22 Eki 2018 - 00:00 - Magazin


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gaziantep Pusula Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gaziantep Pusula Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gaziantep Pusula Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gaziantep Pusula Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.