Güvenlikte artık herkes akıllı çözüm istiyor

Türkiye’nin lider güvenlik şirketi Pronet, en son teknolojiye sahip hizmetler sunan yeni güvenlik paketlerini kullanıma sundu.

Türkiye’nin lider güvenlik şirketi Pronet, en son teknolojiye sahip hizmetler sunan yeni güvenlik paketlerini kullanıma sundu. Pronet tarafından tüm Türkiye’de, 5.000 kişi ile yüz yüze gerçekleştirilen tüketici davranışları pazar araştırması sonuçlarına göre oluşturulan paketler, gelişmiş güvenlik çözümleri sunuyor. Pronet, yeni paketlerinde aynı gün teknik servis, özel müşteri hizmetleri hattı gibi servisleriyle kullanıcı beklentilerini odağına alarak geniş bir ihtiyaç yelpazesine cevap veriyor.

Türkiye’nin lider güvenlik şirketi Pronet, yeni güvenlik paketlerini kullanıma sundu. Tüm Türkiye’de, 5.000 kişi ile yüz yüze gerçekleştirilen tüketici davranış araştırması sonuçlarına göre hazırlanan güvenlik paketleri, tüketici ihtiyaçları esas alınarak hazırlandı.

Hizmetlerinin odak noktasına kullanıcılarını koyan Pronet, kullanıcıların değişen beklenti ve taleplerine yenilikçi çözümlerle cevap vermeye devam ediyor.Farklı odak gruplar üzerinden gerçekleştirilen araştırma sonuçlarına göre, kullanıcıların büyük bölümü farklı güvenlik sistemlerine ihtiyaç duyuyor. Her ihtiyaca farklı paketler sunan Pronet, özel müşteri hizmetleri hattı, aynı gün teknik servis gibi yenilikçi çözümler sunuyor.

Fotoğraf çekerek hırsızı korkutan dedektör!

Elektronik güvenlik sistemleri sektöründeki en son yenilikleri takip ederek son teknolojik gelişmeleri kullanıcılarına sunan Pronet, hareketi algılayan görüntülü hareket dedektörü ile hem ev hem de iş yerlerinde caydırıcı bir etki oluşturuyor. Dedektör, herhangi bir hareket algıladığında arka arkaya seri bir şekilde çektiği fotoğrafları, kullanıcının cep telefonuna ve eğer istenirse Pronet Alarm Haber Alma Merkezi’ne gönderiyor. Bu sayede, kullanıcı alarm durumunu cep telefonundan görüntülü olarak kontrol edip doğrulayabiliyor. Harekete duyarlı dedektör fotoğrafları çekerken, ardı ardına patlattığı flaşlar sayesinde ilave caydırıcılık sağlıyor.

Sabotaja karşı üstün koruma

Herhangi bir sabotaj durumunda çalışmayı sürdüren sistem, hem GPRS ağ hem de internet bağlantısıyla kurduğu çift kanallı iletişim sayesinde uyarı sinyalini Pronet Alarm Haber Alma Merkezi’ne ulaştırıyor. Anti-Jamming özelliğine sahip sistem, olası bir jammer saldırısında çalışmayı sürdürerek sabotaj sinyalini Pronet Alarm Haber Alma Merkezi’ne gönderiyor.

Parçalansa bile çalışan sistem: Smash&Crash

Hırsız ya da saldırgan tarafından parçalansa bile Alarm Haber Alma Merkezi’ne sinyal göndermeye devam eden sistem, alarm halinde kullanıcının cep telefonuna ve talep durumunda Alarm Haber Alma Merkezi'ne fotoğraf göndererek alarm durumunu görüntülü doğrulama özelliğine de sahip.

Farklı kullanıcı ihtiyaçlarından yola çıkarak, en iyi müşteri deneyimi sağlamak için özelleştirilen paketler ev ve iş yeri kullanıcıları için: Pronet Güvenlik Paketi, Plus Paket, Plus Gold ve Plus Platinum Paket olarak 4 ana grupta toplanıyor.

Sunduğu yenilikçi güvenlik çözümleriyle sektördeki liderliğini devam ettiren Pronet, tüm ev-iş yerleri paketleri için ek pakette Panik Butonu uygulaması, ek güvenlik paketi olarak da gaz kaçağı, su baskını ve yangınalarmı gibi seçenekler sunuyor.

Alarm sistemlerine daha çok ihtiyaç duyulmaya başlandı

Araştırma sonuçlarının kullanıcıların farklı paketlere ihtiyaç duyduğunu gösterdiğini vurgulayan Pronet Pazarlama ve İş Geliştirmeden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ediz Habip, “Güvenlik sektörünün geleceğini şekillendirecek tüketici davranışları pazar araştırması sonuçları sektöre dair önemli ipuçları veriyor. Tüm Türkiye’de 5.000 kişi ile yüz yüze gerçekleştirilen araştırma, geniş bir tüketici skalasını da içinde barındırıyor. Teknolojik olanakların artmasıyla güvenlik sektörü de bir dönüşüm yaşıyor, özellikle son yıllarda interaktif ürün kullananların sayısında belirgin bir artış var. Yeni müşterilerimiz arasında akıllı güvenlik çözümlerini tercih edenlerin oranı %70 seviyesine ulaşmış durumda” diyor.

Kullanıma sundukları paketlerin sektörde bir ilk olduğunun altını çizen Ediz Habip, “Pronet, sektörde faaliyet gösteren firmalar içinde ürün gamı en geniş olan şirket, kullanıcılarımızdan gelen talepler doğrultusunda alternatif paketler hazırlayarak onların beklentilerine cevap verdik” şeklinde sözlerine devam etti.

16 Şub 2019 - 00:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gaziantep Pusula Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gaziantep Pusula Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gaziantep Pusula Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gaziantep Pusula Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.